Simbata, 21.07.2018, 23:15
FlorTV
Meniu
Moldova PlusColaborarea intersectorială în domeniul medico- social
În ultimii ani se constată o creştere masivă a mortalităţii infantile şi a copiilor cu vîrsta de pînă la 5 ani la domiciliu. La acestă concluzie au ajuns asistenţii medicali şi cei social din raionul Floreşti, ce şi-au dat intîlnire în cadrul proiectului pilot : ,, Mecanismul de colaborare intersectorială în domeniul medico-social în vederea prevenirii şi reducerii r ... Citeste mai mult »
Data: 11.07.2011, Vizualizari: 1240, Comentarii: 0,


Праздник Ивана Купалы
Праздник Ивана Купалы в селе Алексеевка Флорештского района предстал в том виде,каком праздновали наши предки,благодаря участию заслуженного украинского фольклерного ансамбля «Барвинок».В этот день православные христиане отмечают рождество Иоана Крестителя,а по украинской традиции этот день называют днем Ивана Купалы,который полон обрядами,связанными с водой,огнем и ... Citeste mai mult »
Data: 09.07.2011, Vizualizari: 863, Comentarii: 0,


Comisiile s-au format
Consiliul orăşenesc Floreşti s-a întrunit deja a doua oară. La ordinea de zi au fost eliberarea din funcţie a vice-primarilor cu mandatele expirate şi formarea comisiilor consultative de specialitate. Astfel la debutul şedinţei, în calitate de raportor, primarul  Grigore Cojocaru a  eliberat din funcţia de vice-primar pe Ion Iavorski şi Nina Gaivas, ultima ... Citeste mai mult »
Data: 08.07.2011, Vizualizari: 987, Comentarii: 0,


Achiziţonarea cerealelor- roada 2011
O consfătuire cu producătorii agricoli din raionul Floreşti , s-a desfăşurat săptămîna curentă la Societatea pe Acţiuni ,, Cereale-Flor” din satul Gura- Camencii. În cadrul acesteia, s-a discutat despre poblemele achiziţionării cerealelor –roada 2011, au fost demonstrate condiţiile de pastrare a mărfii şi sfinţită întreprindea, intru prosperarea activităţii ei.În pof ... Citeste mai mult »
Data: 08.07.2011, Vizualizari: 857, Comentarii: 0,


Accesul pe stadion, cu sau fără cerere
Fără a depune o cerere la primăria oraşului, tinerii floreşteni nu pot juca fotbal pe stadionul orăşenesc. Acest lucru se întîmplă chiar în timpul vacanţei  de vară, cînd dispun de mai mult timp liber. De fapt , stadionul orăşenesc  este unicul loc unde adolescenţii se pot odihni activ în oraşul Floreşti, unde alte locaţii destinate tinerilor nu prea există ... Citeste mai mult »
Data: 07.07.2011, Vizualizari: 1226, Comentarii: 0,


Înecul poate fi prevenit
Potrivit informaţiei oferite de către Serviciul Protecţia Civilă şi Situaţiile Excepţionale , în ultimii ani  cazurile de înec iau amploare, îndeosebi vara cînd apa este foarte atrăgătoare pentru toate vîrstele.  Pe teritoriul raionului Floreşti anul trecut au fost înregistrate 9 cazuri de înec, dintre care 2 minori, unul din Caşunca şi unul din Băhrîneşti, ... Citeste mai mult »
Data: 06.07.2011, Vizualizari: 839, Comentarii: 0,


Prima şedinţă, prima dispută
Cu participarea a 31 de consilieri din totalul de 33, prima şedinţă a consiliului raional în noua sa componenţă s-a desfăşurat în sala de conferinţe, unde a  fost prezent şi secretarul Comisiei Electorale Centrale, Andrei Volentir, care după ce a dat citire deciziei Judecătoriei Floreşti de validare a mandatelor consilierilor, a înmînat legitim ... Citeste mai mult »
Data: 05.07.2011, Vizualizari: 1269, Comentarii: 0,


Anchetă provocată de un filmuleţ
Imaginile video din clădirea din spatele Casei de deservire difuzate de televiziunea Flortv au reuşit să provoace o anchetă iniţiată de Comisariatul de Poliţie Floreşti. Reamintim că în aceste imagini a fost descoperit întîmplător un fel de echipament necesar pentru inhalarea substanţelor psihotrope, o sticlă unde încă mai erau rămăşiţe de cînepă. După spusele colabo ... Citeste mai mult »
Data: 05.07.2011, Vizualizari: 1020, Comentarii: 0,


Instruire pentru aleşii locali
In cadrul alegerilor locale generale din 5 iunie 2011, alegatorii floresteni au ales pe cei mai buni consileri pentru urmatorii 4 ani in Consiliul Orasenesc. Dar acesti cei mai buni, de regula ,nu dispun de experienta si cunostinte speciale in organizarea administratiei publice locale. Din acest considerent, in incinta salii de sedinta a primariei Floresti, acestea d ... Citeste mai mult »
Data: 04.07.2011, Vizualizari: 860, Comentarii: 0,


Alimentaţia copiilor -garantată
Comisia responsabilă de licitaţia pentru produsele alimentare destinate grădiniţelor pentru a doua jumătate a anului curent, organizată de primăria oraşului Floreşti a anunţat cîştigătorii. Dintre cei 7 participanţi înregistraţi, 3 din Chişinău şi 4 din Floreşti, conform evaluării ofertelor propuse,  contracte au obţinut  3 agenţi economici din Floreşti şi ... Citeste mai mult »
Data: 04.07.2011, Vizualizari: 725, Comentarii: 0,


« 1 2 ... 143 144 145 146 147 ... 150 151 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3420
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate