Vineri, 19.04.2024, 03:08
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


17:57
Ambasadorul polonez în raionul Floreşti


Ambasadorul Poloniei în Republica Moldova, Bogumil Luft, a vizitat raionul Floreşti, unde s-a întîlnit cu agenţii economici, preşedintele raionului şi cu primarul oraşului Floreşti.
În cadrul reuniunii au fost discutate aşteptările şi propunerile întreprinzătorilor, expuse prin intermediul unor proiecte concrete. După părerea domnului ambasador, cele mai promiţătoare elemente în cadrul cooperării economice cu privire la investiţiile poloneze, reprezintă domeniul de prelucrare şi păstrare a produselor de producţie agricolă.
Într-o economie de piață liberă, unde statul nu are un rol decisiv, este important să se stabilească relaţiile între oamenii de afaceri. Şi dacă apar oportunităţi de cooperare, atunci această cale poate fi una de succes pentru dezvoltarea economică, a declarat Bogumil Luft.
Cooperarea în domeniul relaţiilor culturale dintre oraşul Floreşti şi oraşul polonez Kostrzyn nad Odra  iniţiată în anul 2009 şi confirmată printr-un acord în anul 2010, la momentul actual trece şi la un nivel de dezvoltare al relaţiilor economice.
Ambasadorul polonez a propus agenţilor economici din raionul Floreşti asistenţă în prezentarea proiectelor investitorilor cointeresaţi din Polonia


Categoria: Noutati | Vizualizari: 1334 | | Tegs: Kostrzyn nad Odra, Polonia, Bogumil Luft, Ambasadorul | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate