Joi, 18.04.2024, 05:04
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


16:10
Partidul Acţiunea Democratică (PAD) se extinde


În perioada crizei politice din RM, pe arena politică moldovenească, apar lideri temerari care văzînd soluţii pentru schimbări spre bine, decid să se implice. Un astfel de lider poate fi considerat deputatul neafiliat, Mihai Godea care a lansat în iulie curent un nou partid politic în ţară, Partidul Acţiunea Democratică ( PAD). Această formaţiune politică democratică are deja peste 4000 de membri în 10 raioane, iar în raionul Floreşti a avut loc constituirea Organizaţiei Teritoriale cu prezenţa a 98 de delegaţi din cei 180 de membri.Cei prezenţi la constituirea Organizaţiei Teritoriale a Partidului Acţiunea Democratică au ales preşedintele acesteia, unicul candidat fiind Vasile Pleşca.Ulterior preşedintele OTPAD Floreşti votat în unanimitate a propus alegerea celor doi vice-preşedinţi şi anume: Dumitru Snegur şi Lidia Cojocaru. De asemenea au fost desemnate şi funcţiile de preşedinte al Forumului Femeilor PAD, Felicia Maxian şi preşedinte al Ligii Tinerilor PAD, Alina Ciobanu.Cei adunaţi la conferinţă, au manifestat dorinţă de a schimba ceva în ţară fiind membri de partid, acţionînd prin a-şi  pune întrebările. Astfel întîlnirea liderului Acţiunii Democratice cu membrii de partid din raionul Floreşti a fost una interactivă.De asemenea parlamentarul Mihai Godea a menţionat că necesitatea acestei formaţiuni politice a fost cerută de populaţia ţării care doreşte o guvernare democratică, nu vorbe goale despre democraţie.Reamintim  că la începutul lunii mai 2011, Mihai Godea a părăsit Partidul Liberal Democrat, declarînd că este dezamăgit de politica din interiorul PLDM dar și de stagnarea reformelor, asumate de Alianța pentru Integrare Europeană.


Categoria: Noutati | Vizualizari: 1575 | | Tegs: Partidul Acţiunea Democratică, Pad, PLDM, Mihai Godea, floresti | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 2
2 Ciobu  
0 Spam
Jos comunistii! Traisca libertatea si toti liberalii. Da ce Godea s-a unit cu Partidul Liberal? Bravo lui! Are minte omul acesta, numai cu liberalii va fi puternic Godea.

1 Bogatu  
0 Spam
tongue de unde v-ati luat?

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate