Joi, 25.04.2024, 04:32
FlorTV
Meniu
Moldova Plus



In curînd numai ouă ştampilate
De la începutul noului an,  în comerț vor fi doar ouă ștampilate obligatoriu, conform deciziei Guvernului, care dacă va fi adoptată, va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2012. Această normă standard are menirea de a proteja consumatorii.Producătorii autohtoni vor fi obligați să respecte cerinţă de marcare a produsului impusă de Uniunea Euro ... Citeste mai mult »
Data: 09.09.2011, Vizualizari: 1564, Comentarii: 0,


Tinerii pedagogi, sursă nevalorificată
Tinerii pedagogi constituie o sursă valoroasă pentru societate, or anume ei sunt cei care cultivă cetăţenii ţării. Din acest motiv, Ministerul Educaţiei şi-a propus obiectivul de a-i susţine material pe cei ce vor activa in zonele rurale.Aceasta a fost una din problemele puse în discuţie, la seminarul c ... Citeste mai mult »
Data: 08.09.2011, Vizualizari: 2008, Comentarii: 0,


Elevii vor studia religia după o curriculă nouă
Incepind din  anul curent de studii,  elevii vor studia cursul optional de Religie in baza unui nou curriculum de invatamint. Această temă s-a discutat, in cadrul seminarului organizat in incinta L.T.,,Miron Costin” din orasul Floresti, cu preotii si cadrele didactice din raion.Elaborarea noului curriculum şi implimentarea acestuia din anul curent, va ... Citeste mai mult »
Data: 07.09.2011, Vizualizari: 1488, Comentarii: 0,


Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă la 30 de ani
Medicii sunt consideraţi îngerii pe pămînt pentru că reuşesc să menţină oamenii în viaţă, îndeosebi cînd aceştia au mari probleme cu sănătatea.Cu  o activitate de 3 decenii , secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) din cadrul Spitalului Raional Florești , a marcat frumoasa aniversare de 30 de ani de la înființare. Bucuria a fost dublă pentru colectivul me ... Citeste mai mult »
Data: 06.09.2011, Vizualizari: 1390, Comentarii: 0,


Mesagerii Corpului Păcii în instituțiile de învățămînt din Florești
La finele verii din anul curent , un nou grup de voluntari ai Corpului Păcii, a sosit în Republica Moldova. După 10 săptămîni de instruire ,cei 40 de tineri au fost încadrați în școlile și universitățile din Moldova pentru predarea limbii engleze ca limbă străină și Deprinderi de Viață și Educație pentru Sănătate” .Martin este și el unul din cei ... Citeste mai mult »
Data: 06.09.2011, Vizualizari: 1438, Comentarii: 0,


Violența în familie poate fi învinsă
Deseori femeile pot deveni victime ale violenţei în familie, deşi bărbaţii care le agresează se jură că le iubesc, însă faptele lor denotă alt sentiment.Se spune că o femeie nu trebuie atinsă nici cu o floare, darămite cu palma. Însă....şi a traficului de fiinţe umane.Scenele violente la care sunt supuse cel mai des femeile au devenit în ultimul ... Citeste mai mult »
Data: 06.09.2011, Vizualizari: 1614, Comentarii: 0,


Prim-vicepreședintele Parlamentului la Florești
Prim-vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc, a efectuat o vizită în teritoriu, avînd o întîlnire cu reprezentanți ai comunităților locale din raionul Florești , cît și conducerea raionului . Scopul acestei întrevederi a fost ilucidarea principalelor probleme a vieții social-economice din regiune .Unele din problemele ... Citeste mai mult »
Data: 05.09.2011, Vizualizari: 1239, Comentarii: 0,


Primul sunet de clopoțel la Florești
După vacanța de vară, instituțiile de învățămînt din raionul Florești și-au deschis larg ușile pentru cei dornici de carte și noi cunoștințe. Primul sunet de clopoțel s-a făcut auzit și la L.T. ,,Mihai Eminescu " din orașul Florești, atît pentru picii ce pășesc pentru prima dată pragul școlii, cît și pentru absolvenții claselor a 1 ... Citeste mai mult »
Data: 01.09.2011, Vizualizari: 1965, Comentarii: 0,


Sărbătoarea ,, Limba noastră” la Florești
La data de 31 august curent, s-a sărbătorit Ziua Națională ,, Limba Noastră ". Cu acest prilej, în orașul Florești, au fost depuse flori la monumentul scriitorului și istoriografului Miron Costin.La sărbătoare au participat atît activul raionului , cît și administrația orașului Florești. De către elevii liceelor din oraș au fost re ... Citeste mai mult »
Data: 01.09.2011, Vizualizari: 1710, Comentarii: 0,


Dublă sărbătoare în satul Rogojeni
Dublă sărbătoare în satul Rogojeni din raionul Şoldăneşti.Primarul împreună cu localnicii au organizat o festivitate de zile mari, ziua independenţei şi ziua limbii.
Marea sarbătoare cu diferite activități a avut loc în sat.Localnicii au organizat expoziţii tradiţionale moldoveneşti.Bucatele principale erau mamăliga,sarmalele şi nu în ultimul rînd plăcinţelele.În ... Citeste mai mult »
Data: 29.08.2011, Vizualizari: 1787, Comentarii: 0,


« 1 2 ... 145 146 147 148 149 ... 156 157 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate