Joi, 25.04.2024, 13:26
FlorTV
Meniu
Moldova Plus



Floreștenii sărbătoresc la dublu
Aniversarea celor 20 de ani de la proclamarea independenţei RM a fost serbată cu mult fast în întreaga ţară, iar la Floreşti sărbătoarea a continuat şi a doua zi. Floreştenii au marcat la 28 august şi 423 ani de la înfiinţarea oraşului său. Cu această frumoasă ocazie, pe Piaţa Independenţei a fost organizat un concert de muzică şi dans, susţinut de cei mai tineri art ... Citeste mai mult »
Data: 29.08.2011, Vizualizari: 1597, Comentarii: 0,


Floreștenii au sărbătorit 20 de ani de Independență
Sîmbătă, 27 august Republica Moldova a marcat Ziua Independenţei. Pentru marcarea celei de-a 20-a aniversări, conducerea raionului în colaborare cu administrația orășenească, au pregătit un program bogat de festivități. Tradițional, programul a început cu depunerea de flori la Stela Independenței, după carea urmat un șir de acțiuni festive. Evenimentul organizat în a ... Citeste mai mult »
Data: 29.08.2011, Vizualizari: 1342, Comentarii: 0,


O delegatie poloneza la Floresti
O delegație poloneză a administrației publice din orașul Kostrzyn nad Odra, în frunte cu primarul Andrzej Kunt, a sosit în vizită la Florești. În urmă cu un an, această localitate a fost înfrățită cu orașul nostru, avînd drept scop încurajarea cooperării oraşelor şi înţelegerea reciprocă între cetăţenii acestora.Oaspeții au vizitat două locații unde este nevoie de un ... Citeste mai mult »
Data: 26.08.2011, Vizualizari: 1655, Comentarii: 0,


Începutul noului an școlar este tot mai aproape
Pregătirile pentru noul an de învățămînt  sunt pe ultima sută de metri, acest lucru o  dovedește și forfota din Piața Centrală din orașul Florești. Atît rechizitele școlare , cît și îmbrăcămintea sunt la mare căutare, întru cît au mai rămas zile numărate pînă la unu septembrie.Atît copiii, cît și părinţii, se îndreaptă spre prima zi de şcoală. Când este vorba unu septembri ... Citeste mai mult »
Data: 25.08.2011, Vizualizari: 1488, Comentarii: 0,


Plombarea străzilor în grabă mare

Întregul oraş pare a fi cuprins de o febră specifică  curățeniei generale, or se apropie  marele eveniment și anume 20 de ani de cînd țara noastră a devenit independentă. Au mai rămas 3 zile pînă la 27 august cînd vom sărbători Independența RM în întreaga țară, inclusiv la Florești, care trebuie să arate impecabil pînă la data aceasta, chiar  și st ... Citeste mai mult »
Data: 24.08.2011, Vizualizari: 1601, Comentarii: 0,


Începerea noului an școlar la Florești cu deficit de profesori
Cu aproximativ o săptămînă înainte de începerea noului an școlar, sistemul de învățămînt din raionul Florești are nevoie de încă 20 de cadre didactice, pentru a suplini numărul vacant de specialiști, întru cît , din numărul repartizat de către Ministerul Educației, în raion vor completa, în acest an, rîndurile  profesorilor în instituțiile de învățămînt preunive ... Citeste mai mult »
Data: 24.08.2011, Vizualizari: 1628, Comentarii: 0,


Duelul între SA „Servicii Comunale” și primărie continuă
Din motiv că în unele zone ale orașului Florești a fost deconectată apa fără un anunț prealabil pentru consumatori, am mers la  Societatea pe Acțiuni  „Servicii Comunale „ pentru a afla cauzele acestei debranșări, cît și care este starea salubrizării întregului raion. La Societatea pe Acțiuni "Servicii Comunale” în prezent, potrivit mediei pe ultimele 6 lun ... Citeste mai mult »
Data: 23.08.2011, Vizualizari: 2147, Comentarii: 0,


Cînt un cîntec pentru tine patrie
În cadrul festivaluliu  cu genericul "Cînt un cîntec pentru tine patrie” ce s-a desfăşurat în incinta casei de cultura ,organizat cu ocazia împinirii a 20 de ani de la proclamarea Independenţei Republicii Moldova.Încadrul festivalului s-a organizat si o expoziţie a obiectelor tradiţionale.La acest eveniment cultural au participat colective  folclorice atît ... Citeste mai mult »
Data: 23.08.2011, Vizualizari: 1806, Comentarii: 0,


20 de ani de independență

Floreștenii sunt mîndri că locuiesc într-un oraș al unei țări care și-a obținut independența în urma unei hotărîri luate de Marea Adunare Națională din piața centrală a capitalei unde au participat sute de mii de basarabeni. Au trecut deja 20 de ani de la acea zi devenită memorabilă și care a întors cursul istoriei Republicii Moldova într-o direcție nouă.Cu ocazia împlinirii ace ... Citeste mai mult »
Data: 22.08.2011, Vizualizari: 1731, Comentarii: 0,


O ţară,o casă,un grai-atît mi-e de-ajuns pentru trai
   Sărbătoare mare în satul Frumuşica din raionul Floreşti un Festival organizat cu genericul  ”O ţară,o casă,un grai-atît mi-e de-ajuns pentru trai” care a avut loc în centrul satului.La acest festival au fost prezenţi locuitorii satului,cît şi oaspeţi .În cadrul festivităţii au evoluat ansamblurile Cimbrişor,Busuiocul dorului,, , „Floare de nu mă uit ... Citeste mai mult »
Data: 22.08.2011, Vizualizari: 3548, Comentarii: 0,


« 1 2 ... 146 147 148 149 150 ... 156 157 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate