Vineri, 19.04.2024, 22:21
FlorTV
Meniu
Moldova Plus



Mizeria de pe plajă goneşte vizitatorii
Perioada estivală este în toi, temperaturile înalte ne îndeamnă să mergem pe plajă, la scăldat şi la bronzat. Unicul lac disponibil pentru locuitorii oraşului Floreşti, cît şi pentru oaspeţii acestuia este cel situat în apropierea Spitalului raional. La începutul verii plaja nu prea era amenajată corespunzător, oamenii erau foarte indignaţi, deoarece plaja arăta depa ... Citeste mai mult »
Data: 26.07.2011, Vizualizari: 1531, Comentarii: 0,


Alcoolul face victim
A plecat cu prietenii la scăldat și nu s-a mai întors  viu . Este vorba despre un  tînăr de 19 ani , fost locuitor al satului Cuhureștii de Sus, raionului Florești, care la sfîrșitul săptămînii precedente, a consumat excesiv băuturi alcoolice, împreună cu prietenii săi, după care au plecat la scăldat , la iazul din apropierea satului. Fiind în stare de ebri ... Citeste mai mult »
Data: 21.07.2011, Vizualizari: 1661, Comentarii: 0,


Licitaţie anulată
Licitaţia organizată cu scopul de a găsi agenţii economici care să repare sala de sport de la LT "Miron Costin” din Floreşti a fost fără success din motiv că s-au prezentat doar 2 participanţi, iar minimul necesar pentru desfăşurarea legală a licitaţiei este de 3 concurenţi. Astfel dosarele celor doi participanţi prezenţi în sală au fost returnate, iar licitaţia a fo ... Citeste mai mult »
Data: 20.07.2011, Vizualizari: 1597, Comentarii: 0,


Vice-ministrul Afacerilor Interne la Floreşti
În fiecare lună, a treia săptămînă, în ziua de marţi, vizita guvernului în teritoriu a devenit tradiţională, astfel azi la Floreşti a fost vice-ministrul Afacerilor Interne, Iurie Cheptănaru. Generalul-maior de poliţie, a ţinut să informeze publicul adunat despre situaţia criminologică a ţării, inclusiv cea din raionul Floreşti. Anul acesta au fost înregistrate 14 61 ... Citeste mai mult »
Data: 19.07.2011, Vizualizari: 1847, Comentarii: 0,


Afacere de milioane din prelucrarea marijuanei şi a macului
La mijlocul săptămînii precedente, colaboratorii grupei antidrog din cadrul Comisariatului de Poliţie Raional Floreşti, în două localităţi din raion au descoperit peste 3 mii de plante de cînepă. Aceste cazuri au fost depistate în cadrul operaţiunii ,,Mac” , ce se desfăşoara pe teritoriul ţării în perioada 1 iunie-31 august 2011.Actualmente, angajații comisariatului ... Citeste mai mult »
Data: 18.07.2011, Vizualizari: 1595, Comentarii: 0,


Canicula în toi sau vremea excesiv de calda
Canicula sau valul de căldură care presupune depăşirea temperaturii maxime normale cu 5-10 grade Celsius timp de cîteva zile consecutive, poate afecta sănătatea, provocînd organismului uman diferite stări de stres, de leşin, insomnii, deshidratare, oboseală generală şi arsuri dacă expunerea la soare este îndelungată.Oamenii încearcă să se apere care cum poate de căld ... Citeste mai mult »
Data: 14.07.2011, Vizualizari: 1408, Comentarii: 0,


Toţi vor curăţenie fără implicare personală
La sediul televiziunii a ajuns un filmuleţ în care, s-ar părea că locuitorii floreşteni ar avea probleme cu containerele de gunoi, care sunt amplasate haotic pe unele străzii din oraşul Floreşti, bunăoară strada Frunze. Din acest motiv am iniţiat o mică investigaţie pentru a afla ce se petrece cu adevărat cu containerele de pe această stradă. Explicaţia amplasării ce ... Citeste mai mult »
Data: 13.07.2011, Vizualizari: 2058, Comentarii: 0,


Jubileul de 40 de ani a Societăţii Orbilor din Floreşti
Cu ocazia împlinirii a 40 de ani de la înfiinţare, Societatea Orbilor din raionul Floreşti şi-a celebrat jubileul la Casa de Cultură din oraş unde a avut loc un concert de suflet cu participarea formaţiei model ,, Floreşteanca,,.LA dubla sărbătoare au fost prezenţi reprezentantul conducerii raionale, vice-preşedintele Anatol Cărbune, primarul oraşului, Grigore Cojoca ... Citeste mai mult »
Data: 12.07.2011, Vizualizari: 1920, Comentarii: 0,


Încă o şedinţă fără nici un rezultat
Consiliul raional Floreşti în întreaga sa componenţă de 33 de consilieri urma să aleagă astăzi , 11 iulie conducerea raională, însă lucrurile au stat diferit. La şedinţă au fost prezenţi fracţiunea PCRM şi unicul consilier PSD, iar ceilalţi consilieri, 8 de la PLDM, 8 de la PDM şi 2 de PL nu s-au prezentat în sală, anunţînd telefonic că vor lipsi. În această ordine d ... Citeste mai mult »
Data: 11.07.2011, Vizualizari: 1623, Comentarii: 0,


Colaborarea intersectorială în domeniul medico- social
În ultimii ani se constată o creştere masivă a mortalităţii infantile şi a copiilor cu vîrsta de pînă la 5 ani la domiciliu. La acestă concluzie au ajuns asistenţii medicali şi cei social din raionul Floreşti, ce şi-au dat intîlnire în cadrul proiectului pilot : ,, Mecanismul de colaborare intersectorială în domeniul medico-social în vederea prevenirii şi reducerii r ... Citeste mai mult »
Data: 11.07.2011, Vizualizari: 2013, Comentarii: 0,


« 1 2 ... 148 149 150 151 152 ... 156 157 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate