Simbata, 20.04.2024, 01:56
FlorTV
Meniu
Moldova Plus



Același primar în Florești
Alegerile generale locale sunt considerate valabile şi legale dacă la urne s-au prezentat mai mult de o treime din numărul cetăţenilor cu drept de vot înscrişi pe listele electorale şi dacă nu se constată încălcări ale legii care să influenţeze rezultatele votului. Prin urmare, conform datelor oferite de Comisia Electorală centrală, odată cu rata de participare înreg ... Citeste mai mult »
Data: 06.06.2011, Vizualizari: 2304, Comentarii: 0,


Floreștenii votează
Dis-de-dimineaţă în întreaga ţară în toate secţiile de votare a răsunat imnul ţării şi s- dat startul scrutinului electoral din 5 iunie 2011.Alegătorii floreşteni au mers să-şi exercite dreptul la vot la cele 6 secţii deschise convinşi că votul lor contează.La orele 12 15, conform listelor de bază întocmite  - 2739 de locuitori floreşteni au votat deja, inclusiv ... Citeste mai mult »
Data: 05.06.2011, Vizualizari: 2101, Comentarii: 1,


In gimnazii s-au inceput examenele de absolvire
Astăzi, 3 iunie în gimnazii a început sesiunea examenelor de absolvire. Elevii sustin ca au avut emotii, insa au intrat in sali increzuti ca vor scrie bine.In dimineata acestei zile fiecare director de gimnaziu a primit pachetul cu testele pentru examenul de capacitate a clasei a 9-a, . In jurul orelor 9 dimineata au deschis plicul, care este sigilat si fiecare elev ... Citeste mai mult »
Data: 03.06.2011, Vizualizari: 2567, Comentarii: 0,


Votăm numai cu acte
Suntem pe ultima sută de metri de scrutinul electoral din 5 iunie, listele alegătorilor  au fost întocmite, invitaţiile expediate, iar campania de informare a cetăţenilor lansată de Comisia Electorală Centrală este în plină desfăşurare.Reprezentanţii de la Chişinău au efectuat deplasări prin ţară, încercînd să mobilizeze populaţia să participe la vot. A fost pro ... Citeste mai mult »
Data: 02.06.2011, Vizualizari: 1950, Comentarii: 0,


Ziua copilăriei, ziua bucuriei
De ziua internaţională a copilului, 1 iunie, pe piaţa Independenţei din oraşul  Floreşti au fost organizate variate manifestaţii pentru copii. Programul a debutat cu marşul tinerilor ciclişti, desfăşurat paralel cu desenul pe asfalt la tema ”Viitorul aparţine copiilor”. Părinţii şi bunicii prezenţi la serbare, au mărturisit că în această zi uită de toate problem ... Citeste mai mult »
Data: 01.06.2011, Vizualizari: 1771, Comentarii: 0,


Lumină este, lumină nu-i
Responsabilii de deconectarea energiei electrice a oraşului Floreşti depistaseră déjà defecţiunile cablurilor electrice, echipele au fost trimise la treabă, iar nouă ni s-a explicat mai detaliat cauza întreruperii curentului electric în oraşul Floreşti.Deşi conducerea SA Red Nord ne-a promis că problema va fi soluţionată pînă la amiază, totuşi oraşul a continu ... Citeste mai mult »
Data: 01.06.2011, Vizualizari: 1856, Comentarii: 0,


Ultimul sunet, primele amintiri
Ultimul sunet a răsunat astăzi , 31 mai pentru 397 mii de elevi din ţară, dintre care aproape 82 de mii de absolvenţi de gimnazii, şcoli medii de cultură general şi licee. Îmbrăcaţi la patru ace şi cu buchete de flori alese, absolvenţii şi-au luat rămas bun de la şcoală, iar elevii au intrat în vacanţă. Pentru absolvenţii liceelor ,, Mihai Eminescu” , ,,Ion Creangă”, ... Citeste mai mult »
Data: 31.05.2011, Vizualizari: 3551, Comentarii: 0,


Neoficial în vizită la Floreşti
Cînd este vorba de distracţie, floreştenii ştiu să renunţe la celelalte ocupaţii, mai ales dacă este şi week-end. Un concert deosebit susţinut în aer liber de Anişoara Puică şi formaţia Acord a adunat în piaţa Independenţei din oraşul Floreşti multă lume de toate vîrstele. Unii au ieşit în centrul oraşului pentru că pur şi simplu au auzit că va fi un concert frumos.A ... Citeste mai mult »
Data: 30.05.2011, Vizualizari: 2246, Comentarii: 0,


Maşina este, permisul de conducere încă lipseşte
Raportul Mondial privind starea globală a siguranţei rutiere a plasat Republica Moldova pe locul 12 în lume după numărul de persoane decedate în accidentele rutiere. Cele mai multe victime au între 5 şi 29 de ani, în majoritatea cazurilor fiind bărbaţi. Pe lîngă viteza excesivă, starea proastă a drumurilor, există şi cauza creşterii numărului de automobile puse în ci ... Citeste mai mult »
Data: 26.05.2011, Vizualizari: 2538, Comentarii: 0,


La scăldat fără alcool
Odată cu  începerea sezonului estival, crește și riscul înecului, cei dornici de a se relaxa pe malul  bazinelor acvatice uită de regulile elementare ale scăldatului.Deseori poți vedea grupuri de oameni care înainte de a intra în apă, mai întîi preferă să consume băuturi alcoolice, riscîndu-și astfel propria lor viață.că regulile există pentru a fi încălcat ... Citeste mai mult »
Data: 26.05.2011, Vizualizari: 1915, Comentarii: 2,


« 1 2 ... 152 153 154 155 156 157 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate