Joi, 09.05.2024, 01:44
FlorTV
Meniu
Moldova Plus



Societatea Moldovei Impotriva Turberculozei la Floresti
Proiectul  ,,Susţinerea şi instruirea pacienţilor cu tuberculoză din raionul Floreşti este implementat de Asociaţia Naţionala a bolnavilor de Tuberculoză din RM şi vizează în primul rînd persoanele infectate  deja cu bacilul Koch. Iar asistenţii medicali sunt indispensabili în această ecuaţie umană, ei sunt cei care vin în contact direct cu bolnavii, din ac ... Citeste mai mult »
Data: 24.05.2011, Vizualizari: 2475, Comentarii: 0,


Deschiderea sezonului sportiv la Floresti
Activitati artistice, volei, baschet, fotbal si premii, de asta au avut parte cei prezentui pe stadionul orasului Floresti. La initiativa consiliului raional Floresti, pe stadionul orasului a fost organizat deschidea sezonului sportiv. Aici au participat toate scolile din oras si raionul Floresti.Traditional, la data de 22 mai, raionul Floresti sarbatoreste deschider ... Citeste mai mult »
Data: 23.05.2011, Vizualizari: 2695, Comentarii: 0,


Unii se antreneaza, altii absolvesc
Concertul organizat a întrunit aproape toate instrumentele muzicale din cadrul școlii : vioară, pian, acordeon, baian,chitară, iar stilurile de dans de asemenea au fost variate : popular, latino-american, țigănesc.Elevii au reușit să demonstreze că pentru a fi buni trebuie în primul rînd să fii motivat de pasiunea pentru frumos, fie că este vorba de dans sau de ... Citeste mai mult »
Data: 21.05.2011, Vizualizari: 2176, Comentarii: 0,


Intilnirea cu eroii lui Gogol
Elevii cu înclinaţii actoriceşti de la liceul teoretic ce poartă numele renumitului scriitor rus, Cehov au organizat în sala festivă a liceului întîlnire cu unii dintre eroii altui mare scriitor rus, Nicolai Gogol. Astfel cîteva scrieri cunoscute ale autorului indragit au fost aduse ingenios în scenă.Operele celebrului scriitor sunt percepute cu uşurinţă de către ele ... Citeste mai mult »
Data: 21.05.2011, Vizualizari: 2016, Comentarii: 0,


Oaspeti importanti la Floresti
Dis-de dimineaţă la Consiliul Raional Floresti au sosit oaspeți dragi și importanți ai acestui raion : scriitorul Titus Stirbu, prozatorul Mihail Gheorghe Cibotaru, criticul literar, Ion Ciocanu,  şi Nicolae Spătaru , responsabil de Relaţiile cu Publicul din cadrul  Uniunii Scriitorilor din R. Moldova. Imediat ce au servit cîte un ceai împreună cu vice ... Citeste mai mult »
Data: 19.05.2011, Vizualizari: 1818, Comentarii: 0,


Vor locuri de munca nu pomana
Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă apelează la agenţiile teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă pentru a se informa despre locurile vacante existente pe teritoriul unde se află agenţia. Zilnic la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Florești zeci de oameni se îmbulzesc pentru a obține fie un post de lucru, fie o sumă de bani necesară pentru exist ... Citeste mai mult »
Data: 19.05.2011, Vizualizari: 3607, Comentarii: 0,


Problemele ecologice în prim plan
Problemele ecologice legate de - aprovizionarea populaţiei cu apă potabilă, canalizarea în localităţile rurale, ajustarea legislaţiei naţionale a mediului conform standardelor europene, atragerea investitorilor pentru staţiile de epurare şi nu numai, lichidarea depozitelor de substanţe toxice, amenajarea gunoiştilor adecvate cerinţelor ecologice sunt problemele ... Citeste mai mult »
Data: 17.05.2011, Vizualizari: 2358, Comentarii: 0,


Familia nucleu al societatii

,,Tata, mama, eu suntem sportivi mereu” cu acest slogan s-a desfasurat pe stadionul orasului Floresti o activitate dedicata Zilei Internationale a Familiei.La data de 15 mai este celebrata in toata lumea Ziua Internationala a Familiei. Nici in orasul Floresti aceasta sarbatoare nu a putut fi trecuta cu vederea si pe stadionul orasenesc, s- ... Citeste mai mult »
Data: 16.05.2011, Vizualizari: 1902, Comentarii: 0,


Lovitura de cutit soldata cu deces
Zilele trecute, in satul Cunicea , raionul Floresti, un barbat a fost omorit chiar de consateanul sau. De pe urma unei certe care s-a transformat in bataie, victimei i-a fost aplicata o lovitura de cutit in regiunea pieptului . In rezultatul impactului victima a decedat.Initial s-a stabilit ca suspectul a mai fost condamnat, iar la moment , fa ... Citeste mai mult »
Data: 16.05.2011, Vizualizari: 1909, Comentarii: 0,


Ziua sportivului la Floresti
Pe stadionul orasului Floresti s-a desfasurat deschiderea sezonului sportiv. Aici au fost prezenti sportivi, elevi, profesori, antrenori, inclusiv si conducerea orasului.Traditional, la mijlocul lunii mai, atit in republica cit si in orasul Floresti, se desfasoara un sir intreg de manifestari dedicate Zilei sportivului. In cadrul acestei activitati cultural-spor ... Citeste mai mult »
Data: 16.05.2011, Vizualizari: 2106, Comentarii: 0,


« 1 2 ... 153 154 155 156 157 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate