Miercuri, 26.02.2020, 14:48
FlorTV
Meniu
Moldova PlusJubileul de 40 de ani a Societăţii Orbilor din Floreşti
Cu ocazia împlinirii a 40 de ani de la înfiinţare, Societatea Orbilor din raionul Floreşti şi-a celebrat jubileul la Casa de Cultură din oraş unde a avut loc un concert de suflet cu participarea formaţiei model ,, Floreşteanca,,.LA dubla sărbătoare au fost prezenţi reprezentantul conducerii raionale, vice-preşedintele Anatol Cărbune, primarul oraşului, Grigore Cojoca ... Citeste mai mult »
Data: 12.07.2011, Vizualizari: 1236, Comentarii: 0,


Încă o şedinţă fără nici un rezultat
Consiliul raional Floreşti în întreaga sa componenţă de 33 de consilieri urma să aleagă astăzi , 11 iulie conducerea raională, însă lucrurile au stat diferit. La şedinţă au fost prezenţi fracţiunea PCRM şi unicul consilier PSD, iar ceilalţi consilieri, 8 de la PLDM, 8 de la PDM şi 2 de PL nu s-au prezentat în sală, anunţînd telefonic că vor lipsi. În această ordine d ... Citeste mai mult »
Data: 11.07.2011, Vizualizari: 1126, Comentarii: 0,


Colaborarea intersectorială în domeniul medico- social
În ultimii ani se constată o creştere masivă a mortalităţii infantile şi a copiilor cu vîrsta de pînă la 5 ani la domiciliu. La acestă concluzie au ajuns asistenţii medicali şi cei social din raionul Floreşti, ce şi-au dat intîlnire în cadrul proiectului pilot : ,, Mecanismul de colaborare intersectorială în domeniul medico-social în vederea prevenirii şi reducerii r ... Citeste mai mult »
Data: 11.07.2011, Vizualizari: 1436, Comentarii: 0,


Focul care mistuie hrana cuiva
La prima vedere s-ar părea că cineva a decis să facă nişte frigărui chiar în centrul oraşului Floreşti . Iar pentru a nu face mizerie pe stradă, a făcut focul direct în containerul de gunoi. Unica piedică totuşi este accesul dificil în container, din acest motiv făptaşii au renunţat la gustosul prînz şi au plecat, uitînd să stingă focul.
Data: 11.07.2011, Vizualizari: 1152, Comentarii: 0,


Праздник Ивана Купалы
Праздник Ивана Купалы в селе Алексеевка Флорештского района предстал в том виде,каком праздновали наши предки,благодаря участию заслуженного украинского фольклерного ансамбля «Барвинок».В этот день православные христиане отмечают рождество Иоана Крестителя,а по украинской традиции этот день называют днем Ивана Купалы,который полон обрядами,связанными с водой,огнем и ... Citeste mai mult »
Data: 09.07.2011, Vizualizari: 1023, Comentarii: 0,


Comisiile s-au format
Consiliul orăşenesc Floreşti s-a întrunit deja a doua oară. La ordinea de zi au fost eliberarea din funcţie a vice-primarilor cu mandatele expirate şi formarea comisiilor consultative de specialitate. Astfel la debutul şedinţei, în calitate de raportor, primarul  Grigore Cojocaru a  eliberat din funcţia de vice-primar pe Ion Iavorski şi Nina Gaivas, ultima ... Citeste mai mult »
Data: 08.07.2011, Vizualizari: 1197, Comentarii: 0,


Achiziţonarea cerealelor- roada 2011
O consfătuire cu producătorii agricoli din raionul Floreşti , s-a desfăşurat săptămîna curentă la Societatea pe Acţiuni ,, Cereale-Flor” din satul Gura- Camencii. În cadrul acesteia, s-a discutat despre poblemele achiziţionării cerealelor –roada 2011, au fost demonstrate condiţiile de pastrare a mărfii şi sfinţită întreprindea, intru prosperarea activităţii ei.În pof ... Citeste mai mult »
Data: 08.07.2011, Vizualizari: 1010, Comentarii: 0,


Accesul pe stadion, cu sau fără cerere
Fără a depune o cerere la primăria oraşului, tinerii floreşteni nu pot juca fotbal pe stadionul orăşenesc. Acest lucru se întîmplă chiar în timpul vacanţei  de vară, cînd dispun de mai mult timp liber. De fapt , stadionul orăşenesc  este unicul loc unde adolescenţii se pot odihni activ în oraşul Floreşti, unde alte locaţii destinate tinerilor nu prea există ... Citeste mai mult »
Data: 07.07.2011, Vizualizari: 1388, Comentarii: 0,


Pe stadion, cu sau fără cerere
Filmările aduse la sediul televiziunii dovedesc un lucru banal, fără a depune o cerere la primăria oraşului, tinerii floreşteni nu au acces pe stadionul orăşenesc, mai ales în timpul vacanţei  de vară, cînd dispun de mai mult timp liber. Iar stadionul orăşenesc este unicul loc unde adolescenţii se pot odihni activ în oraşul Floreşti,  în afară de baruri, ca ... Citeste mai mult »
Data: 07.07.2011, Vizualizari: 1203, Comentarii: 0,


Înecul poate fi prevenit
Potrivit informaţiei oferite de către Serviciul Protecţia Civilă şi Situaţiile Excepţionale , în ultimii ani  cazurile de înec iau amploare, îndeosebi vara cînd apa este foarte atrăgătoare pentru toate vîrstele.  Pe teritoriul raionului Floreşti anul trecut au fost înregistrate 9 cazuri de înec, dintre care 2 minori, unul din Caşunca şi unul din Băhrîneşti, ... Citeste mai mult »
Data: 06.07.2011, Vizualizari: 993, Comentarii: 0,


« 1 2 ... 166 167 168 169 170 ... 176 177 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3437
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate