Vineri, 29.03.2024, 12:05
FlorTV
Meniu
Moldova Plus



Accesul pe stadion, cu sau fără cerere
Fără a depune o cerere la primăria oraşului, tinerii floreşteni nu pot juca fotbal pe stadionul orăşenesc. Acest lucru se întîmplă chiar în timpul vacanţei  de vară, cînd dispun de mai mult timp liber. De fapt , stadionul orăşenesc  este unicul loc unde adolescenţii se pot odihni activ în oraşul Floreşti, unde alte locaţii destinate tinerilor nu prea există ... Citeste mai mult »
Data: 07.07.2011, Vizualizari: 1900, Comentarii: 0,


Pe stadion, cu sau fără cerere
Filmările aduse la sediul televiziunii dovedesc un lucru banal, fără a depune o cerere la primăria oraşului, tinerii floreşteni nu au acces pe stadionul orăşenesc, mai ales în timpul vacanţei  de vară, cînd dispun de mai mult timp liber. Iar stadionul orăşenesc este unicul loc unde adolescenţii se pot odihni activ în oraşul Floreşti,  în afară de baruri, ca ... Citeste mai mult »
Data: 07.07.2011, Vizualizari: 1777, Comentarii: 0,


Înecul poate fi prevenit
Potrivit informaţiei oferite de către Serviciul Protecţia Civilă şi Situaţiile Excepţionale , în ultimii ani  cazurile de înec iau amploare, îndeosebi vara cînd apa este foarte atrăgătoare pentru toate vîrstele.  Pe teritoriul raionului Floreşti anul trecut au fost înregistrate 9 cazuri de înec, dintre care 2 minori, unul din Caşunca şi unul din Băhrîneşti, ... Citeste mai mult »
Data: 06.07.2011, Vizualizari: 1544, Comentarii: 0,


Facem curățenie,dar vrem și condiții
Vrem curatenie si ordine in orasul Floresti, dar si conditii pentru mentinerea acestora. Aceste cuvinte se potrivesc de minune cu imaginile aduse la sediul televiziunii. Ele vorbesc despre instalarea unor containere de gunoi pe strada Frunze, dar distanta la care sunt amplasate una fata de cealalta ii pune in dificultate pe locuitorii acestei strazi  , dintre ca ... Citeste mai mult »
Data: 06.07.2011, Vizualizari: 2161, Comentarii: 0,


Gunoi în exces
La redacţia televiziunii Flor TV, au ajuns nişte imagini video de pe strada Mihai Viteazu din oraşul Floreşti, în curtea dintre blocuri, se pare că a fost deschisă o nouă gunoişte, or containerele amplasate nu mai fac faţă. Gunoiul este aruncat pe jos, iar mirosul din preajmă te forţează să nu te apropii.
Data: 06.07.2011, Vizualizari: 1586, Comentarii: 0,


Prima şedinţă, prima dispută
Cu participarea a 31 de consilieri din totalul de 33, prima şedinţă a consiliului raional în noua sa componenţă s-a desfăşurat în sala de conferinţe, unde a  fost prezent şi secretarul Comisiei Electorale Centrale, Andrei Volentir, care după ce a dat citire deciziei Judecătoriei Floreşti de validare a mandatelor consilierilor, a înmînat legitim ... Citeste mai mult »
Data: 05.07.2011, Vizualizari: 1963, Comentarii: 0,


Anchetă provocată de un filmuleţ
Imaginile video din clădirea din spatele Casei de deservire difuzate de televiziunea Flortv au reuşit să provoace o anchetă iniţiată de Comisariatul de Poliţie Floreşti. Reamintim că în aceste imagini a fost descoperit întîmplător un fel de echipament necesar pentru inhalarea substanţelor psihotrope, o sticlă unde încă mai erau rămăşiţe de cînepă. După spusele colabo ... Citeste mai mult »
Data: 05.07.2011, Vizualizari: 1702, Comentarii: 0,


Instruire pentru aleşii locali
In cadrul alegerilor locale generale din 5 iunie 2011, alegatorii floresteni au ales pe cei mai buni consileri pentru urmatorii 4 ani in Consiliul Orasenesc. Dar acesti cei mai buni, de regula ,nu dispun de experienta si cunostinte speciale in organizarea administratiei publice locale. Din acest considerent, in incinta salii de sedinta a primariei Floresti, acestea d ... Citeste mai mult »
Data: 04.07.2011, Vizualizari: 1526, Comentarii: 0,


Alimentaţia copiilor -garantată
Comisia responsabilă de licitaţia pentru produsele alimentare destinate grădiniţelor pentru a doua jumătate a anului curent, organizată de primăria oraşului Floreşti a anunţat cîştigătorii. Dintre cei 7 participanţi înregistraţi, 3 din Chişinău şi 4 din Floreşti, conform evaluării ofertelor propuse,  contracte au obţinut  3 agenţi economici din Floreşti şi ... Citeste mai mult »
Data: 04.07.2011, Vizualizari: 1381, Comentarii: 0,


Alt partid, însă acelaşi primar
În comuna Alexeevca s-a desfăşurat prima şedinţă a consiliului constituit în baza rezultatelor obţinute în cele două runde ale alegerilor locale din 5 şi 19 iunie. Raportorul şedinţei, Nicolae Costin a informat audienţa prezentă despre cum a decurs primul tur şi al doilea în comună. La funcţia de primar au pretins 6 candidaţi, iar la 19 iunie în cursa pentru primărie ... Citeste mai mult »
Data: 30.06.2011, Vizualizari: 1692, Comentarii: 0,


« 1 2 ... 167 168 169 170 171 ... 176 177 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3450
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate