Marti, 19.03.2024, 04:12
FlorTV
Meniu
Moldova Plus



Copilul și bicicleta

Dezvoltarea sportiva a copilului este una din cele mai importante probleme cu care se confrunta parintii, avind in vedere ca majoritate a copiilor, raminind singuri, isi petrec timpul in fata calculatorului sau a televizorului. Doar un lucru neordinar si neobisnuit il poate face pe copil sa renunte la internet sau la jucaria preferata. ... Citeste mai mult »

Data: 27.08.2017, Vizualizari: 1708, Comentarii: 0,


Strada nu e loc de joaca

Orasele sunt pline de strazi pavate si -mprejmuite de flori si copaci. Pasarile zburda  voioase printre ramuri si flori, iar oamenii trec printr-o forfota continua; unii mult prea grabiti, altii pasind alene pe trotuar, admirind peisajul invaluiti de umbra arborilor. Cu toate ca e interesanta strada si pentru adulti si copii, totus ... Citeste mai mult »

Data: 09.08.2017, Vizualizari: 1653, Comentarii: 0,


Produse cosmetice - pericol pentru copii

Poseta mamei, surorii sau a doamnei venita poate contine multe lucruri periculoase pentru un copil-produse cosmetice, lac de unghii,deodorant,dizolvant de oja, forfecute etc. Unele obiecte de ingijire corporala il pot rani pe copil, iar altele care pot fi ingerate, prezinta risc de intoxicatii.

Data: 09.08.2017, Vizualizari: 3084, Comentarii: 0,


Plantele de camera pot fi periculoase pentru copii

Plantele de camera pot fi periculoase pentru copii. Curiozitatea este o trasatura prezenta la copii inca din primele zile de viata. Chiar daca ii ajuta sa descopere lumea, tot ea ii poate provoca necazuri. Parintii ce sunt iubitor de plante de camera, trebuie sa fie atenti ca copiii lor sa nu fie tentati sa guste din planta, mai ales in primul an de viata, atunci c ... Citeste mai mult »

Data: 31.07.2017, Vizualizari: 1087, Comentarii: 0,


Odaia copilului - o lume fără pericol

Camera aceea cu pat mic, foarte colorata, cu jucarii imprastiate peste tot este universul copilului. Aici se joaca, aici doarme, aici se simte in siguranta. Ce masuri se impun pentru ca micutul tau sa se joace in siguranta in camera lui?

Data: 20.07.2017, Vizualizari: 3122, Comentarii: 0,


Copii mici și pericolul animalelor domestice

Animalele domestice au un impact destul de pozitiv asupra dezvoltarii copilului, atit emotional cit si psihologic. Insa parintii, in familiile carora cresc copii mici, trebuie sa cunoasca faptul, ca animalele domestic au si un pericol destul de serios aupra vietii si sanatatii copilului. O muscatura a unui ciine sau  o zghiriitura ... Citeste mai mult »

Data: 12.06.2017, Vizualizari: 1302, Comentarii: 0,


Nu lăsați medicamentele la îndemîna copiilor

Casa este asociata cu siguranta si increderea. Dar cind un copil este lasat fara supraveghere sau pentru copil nu este create o atmosfera de siguranta, famila poate deveni un loc intradevar periculos.  Pericolele il pot astepta pe copil in orice camera. Acesta poate fi printr-o prize neprotejata, un colt de mobile sau un cuptor inc ... Citeste mai mult »

Data: 21.05.2017, Vizualizari: 2066, Comentarii: 0,


Bucătărie este un loc periculos pentru copii

Bucataria este considerate inima locuintei. De multe ori insa, atunci cind mama pregateste bucatele sau discuta cu cineva in bucatarie, exista un prilej bun pentru copil, ca sa urce pe masa pentru a lua in mina un cutit sau pentru a se juca la aragaz.

Data: 25.04.2017, Vizualizari: 1410, Comentarii: 0,


Geamul nu e loc de joaca pentru copii

Copiii mici trebuie mereu supravegheati. Fie ca se alfa in bucatarie, atunci cind mama gateste bucate, in dormitor impreuna cu tata sau in curte impreuna cu bunicii. Casa este plina de pericole pentru un copil mic. Priza lasata dezgolita, o cratita cu apa fiebinte in preajma unui copil sau o cada cu apa- aceasta sunt doar citeva din per ... Citeste mai mult »

Data: 30.03.2017, Vizualizari: 1565, Comentarii: 0,


Noi și realitatea(Egalitate de gen)

In localitatile din raionul Floresti rar putem intilni o femeie cu functia de primar, acelas lucru se intimpla si in consiliile locale, unde numarul de barbat cosilieri este mult mai mare decit numarul de femei consilieri. Portivit legislatiei 40 la suta dintre deputatii din parlament, ar trebui sa fie femei. La moment insa, in parlamen ... Citeste mai mult »

Data: 22.03.2017, Vizualizari: 1250, Comentarii: 0,


« 1 2 3 4 5 6 7 ... 9 10 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3449
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate