Miercuri, 16.01.2019, 09:44
FlorTV
Meniu
Moldova PlusBucătărie este un loc periculos pentru copii

Bucataria este considerate inima locuintei. De multe ori insa, atunci cind mama pregateste bucatele sau discuta cu cineva in bucatarie, exista un prilej bun pentru copil, ca sa urce pe masa pentru a lua in mina un cutit sau pentru a se juca la aragaz.

Data: 25.04.2017, Vizualizari: 667, Comentarii: 0,


Geamul nu e loc de joaca pentru copii

Copiii mici trebuie mereu supravegheati. Fie ca se alfa in bucatarie, atunci cind mama gateste bucate, in dormitor impreuna cu tata sau in curte impreuna cu bunicii. Casa este plina de pericole pentru un copil mic. Priza lasata dezgolita, o cratita cu apa fiebinte in preajma unui copil sau o cada cu apa- aceasta sunt doar citeva din per ... Citeste mai mult »

Data: 30.03.2017, Vizualizari: 687, Comentarii: 0,


Noi și realitatea(Egalitate de gen)

In localitatile din raionul Floresti rar putem intilni o femeie cu functia de primar, acelas lucru se intimpla si in consiliile locale, unde numarul de barbat cosilieri este mult mai mare decit numarul de femei consilieri. Portivit legislatiei 40 la suta dintre deputatii din parlament, ar trebui sa fie femei. La moment insa, in parlamen ... Citeste mai mult »

Data: 22.03.2017, Vizualizari: 567, Comentarii: 0,


Apa - un loc periculos pentru copii

Fiecare parinte se straduie foarte mult sa acorde copilului tot ce este nevoie, pentru dezvoltarea lui si pentru o copilarie fericita. Insa, o data cu implimentarea noilor tehnologii, unii parinti uita ca cel mai important lucru pentru un copil mic, este supravegherea permanenta a copilului. Copil din fiere este foarte interest de tot c ... Citeste mai mult »

Data: 21.03.2017, Vizualizari: 385, Comentarii: 0,


Ai grija de copilul tău în camera de baie

O copilarie fericita este in primul rind, o copilarie in conditii de siguranta. Copiii mici sunt superactivi, de aceea in orice moment ii poate paste o primejdie, indifirent unde se afla, in strada, in transportul public sau acasa. Parintii trebuie sa atraga o mare atentie igienei personale a copilul sau, inca din primii ani de viata. C ... Citeste mai mult »

Data: 08.03.2017, Vizualizari: 413, Comentarii: 0,


Focus Regional(3)

 Cand vor reveni migrantii

Data: 21.02.2017, Vizualizari: 478, Comentarii: 0,


Pericolul sobelor pe timp de iarnă

Multe familii din localitatile rurale, dar si urbane, in timpul sezonului rece, se folosesc de sobe cu lemne si carbuni pentru incalzire. In multe cazuri acest mod de incalzire a locuitelor , find mai convenabil pentru propietari, decit incalzirea cu gaz natural , sau mai nou, cu energie electrica. Incalzirea cu lemne si carbuni a ramas actuala chiar si in secolul ... Citeste mai mult »

Data: 23.01.2017, Vizualizari: 538, Comentarii: 0,


Felicitarea cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă a Primarului or.Florești

Felicitarea cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă a Primarului or.Florești

Data: 02.01.2017, Vizualizari: 436, Comentarii: 0,


Focus Regional(2)

Iluminare stradala

Data: 19.12.2016, Vizualizari: 482, Comentarii: 0,


Fii vizibil pe strada - fii protejat !

Este un lucru bine cunoscut: copii pleaca dis-de-dimineata la scoala sau se intorc seara tirziua de la ore. Dese ori drumul spre scoala este un traseu aglomerat sau o portiune de drum, unde circula multe automobile. Cum pot fi protejati copiii in trafic pe timp cu vizibilitate redusă sau întuneric? Sigur in primul rind ei trebuie sa res ... Citeste mai mult »

Data: 16.12.2016, Vizualizari: 585, Comentarii: 0,


« 1 2 3 4 5 6 7 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3423
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate