Duminica, 14.08.2022, 12:36
FlorTV
Meniu
Moldova PlusLumină este, lumină nu-i
Responsabilii de deconectarea energiei electrice a oraşului Floreşti depistaseră déjà defecţiunile cablurilor electrice, echipele au fost trimise la treabă, iar nouă ni s-a explicat mai detaliat cauza întreruperii curentului electric în oraşul Floreşti.Deşi conducerea SA Red Nord ne-a promis că problema va fi soluţionată pînă la amiază, totuşi oraşul a continu ... Citeste mai mult »
Data: 01.06.2011, Vizualizari: 1653, Comentarii: 0,


Ultimul sunet, primele amintiri
Ultimul sunet a răsunat astăzi , 31 mai pentru 397 mii de elevi din ţară, dintre care aproape 82 de mii de absolvenţi de gimnazii, şcoli medii de cultură general şi licee. Îmbrăcaţi la patru ace şi cu buchete de flori alese, absolvenţii şi-au luat rămas bun de la şcoală, iar elevii au intrat în vacanţă. Pentru absolvenţii liceelor ,, Mihai Eminescu” , ,,Ion Creangă”, ... Citeste mai mult »
Data: 31.05.2011, Vizualizari: 3186, Comentarii: 0,


Neoficial în vizită la Floreşti
Cînd este vorba de distracţie, floreştenii ştiu să renunţe la celelalte ocupaţii, mai ales dacă este şi week-end. Un concert deosebit susţinut în aer liber de Anişoara Puică şi formaţia Acord a adunat în piaţa Independenţei din oraşul Floreşti multă lume de toate vîrstele. Unii au ieşit în centrul oraşului pentru că pur şi simplu au auzit că va fi un concert frumos.A ... Citeste mai mult »
Data: 30.05.2011, Vizualizari: 2062, Comentarii: 0,


Maşina este, permisul de conducere încă lipseşte
Raportul Mondial privind starea globală a siguranţei rutiere a plasat Republica Moldova pe locul 12 în lume după numărul de persoane decedate în accidentele rutiere. Cele mai multe victime au între 5 şi 29 de ani, în majoritatea cazurilor fiind bărbaţi. Pe lîngă viteza excesivă, starea proastă a drumurilor, există şi cauza creşterii numărului de automobile puse în ci ... Citeste mai mult »
Data: 26.05.2011, Vizualizari: 2351, Comentarii: 0,


La scăldat fără alcool
Odată cu  începerea sezonului estival, crește și riscul înecului, cei dornici de a se relaxa pe malul  bazinelor acvatice uită de regulile elementare ale scăldatului.Deseori poți vedea grupuri de oameni care înainte de a intra în apă, mai întîi preferă să consume băuturi alcoolice, riscîndu-și astfel propria lor viață.că regulile există pentru a fi încălcat ... Citeste mai mult »
Data: 26.05.2011, Vizualizari: 1718, Comentarii: 2,


Societatea Moldovei Impotriva Turberculozei la Floresti
Proiectul  ,,Susţinerea şi instruirea pacienţilor cu tuberculoză din raionul Floreşti este implementat de Asociaţia Naţionala a bolnavilor de Tuberculoză din RM şi vizează în primul rînd persoanele infectate  deja cu bacilul Koch. Iar asistenţii medicali sunt indispensabili în această ecuaţie umană, ei sunt cei care vin în contact direct cu bolnavii, din ac ... Citeste mai mult »
Data: 24.05.2011, Vizualizari: 2281, Comentarii: 0,


Deschiderea sezonului sportiv la Floresti
Activitati artistice, volei, baschet, fotbal si premii, de asta au avut parte cei prezentui pe stadionul orasului Floresti. La initiativa consiliului raional Floresti, pe stadionul orasului a fost organizat deschidea sezonului sportiv. Aici au participat toate scolile din oras si raionul Floresti.Traditional, la data de 22 mai, raionul Floresti sarbatoreste deschider ... Citeste mai mult »
Data: 23.05.2011, Vizualizari: 2455, Comentarii: 0,


Unii se antreneaza, altii absolvesc
Concertul organizat a întrunit aproape toate instrumentele muzicale din cadrul școlii : vioară, pian, acordeon, baian,chitară, iar stilurile de dans de asemenea au fost variate : popular, latino-american, țigănesc.Elevii au reușit să demonstreze că pentru a fi buni trebuie în primul rînd să fii motivat de pasiunea pentru frumos, fie că este vorba de dans sau de ... Citeste mai mult »
Data: 21.05.2011, Vizualizari: 2012, Comentarii: 0,


Intilnirea cu eroii lui Gogol
Elevii cu înclinaţii actoriceşti de la liceul teoretic ce poartă numele renumitului scriitor rus, Cehov au organizat în sala festivă a liceului întîlnire cu unii dintre eroii altui mare scriitor rus, Nicolai Gogol. Astfel cîteva scrieri cunoscute ale autorului indragit au fost aduse ingenios în scenă.Operele celebrului scriitor sunt percepute cu uşurinţă de către ele ... Citeste mai mult »
Data: 21.05.2011, Vizualizari: 1831, Comentarii: 0,


Oaspeti importanti la Floresti
Dis-de dimineaţă la Consiliul Raional Floresti au sosit oaspeți dragi și importanți ai acestui raion : scriitorul Titus Stirbu, prozatorul Mihail Gheorghe Cibotaru, criticul literar, Ion Ciocanu,  şi Nicolae Spătaru , responsabil de Relaţiile cu Publicul din cadrul  Uniunii Scriitorilor din R. Moldova. Imediat ce au servit cîte un ceai împreună cu vice ... Citeste mai mult »
Data: 19.05.2011, Vizualizari: 1627, Comentarii: 0,


« 1 2 ... 171 172 173 174 175 176 177 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3445
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate