Marti, 30.04.2024, 11:04
FlorTV
Meniu
Moldova Plus



Liceul “Ion Creangă” are 20 de ani
La 3 octombrie , liceul "Ion Creangă” din Flore;ti a srbătorit 20 de ani de la fondarea sa. Cu acest prilej administraţia, profesorii şi elevii de aici au organizat  atît pentru ei cît şi pentru oaspeţii evenimentului o adevărată sărbătoare. Cu cuvinte de felicitare în adresa liceului au venit directorii instituţiilor de învăţămînt di ... Citeste mai mult »
Data: 05.10.2012, Vizualizari: 1743, Comentarii: 1,


Sărbătoarea secerişului şi Ziua Mondială a persoanelor în Etate
Biserica Adventistă de Ziua a 7 în parteneriat cu primăria din satul Sîngerei Noi, raionul Sîngerei au organizat o activitate ca scop avînd 2 evenimente.Sărbătoarea secerişului şi Ziua Mondială a persoanelor în Etate.Aici s-au desfăşurat o serie de activităţi cultura- artistice.Prezenţi la această manifestare au fost preşedintele raio ... Citeste mai mult »
Data: 05.10.2012, Vizualizari: 982, Comentarii: 0,


Ziua Mondială a persoanelor în etate
La 3 octombrie , liceul "Ion Creangă" din Flore;ti a srbătorit 20 de ani de la fondarea sa. Cu acest prilej administraţia, profesorii şi elevii de aici au organizat  atît pentru ei cît şi pentru oaspeţii evenimentului o adevărată sărbătoare. Cu cuvinte de felicitare în adresa liceului au veni ... Citeste mai mult »
Data: 04.10.2012, Vizualizari: 1575, Comentarii: 0,


Drumuri în reparaţie
La Floreşti a început reparaţia de toamnă a drumurilor.  Primăria oraşului a alocat 300 de mii de lei pentru plombarea străzilor. Şoferii spun că starea în care sunt acum drumurile este jalnică, din cauza găurilor mari, care s-au format în asfalt. Conducătorii auto cred că doar o reparaţie capitală ar fi soluţia pentru străzile din Fl ... Citeste mai mult »
Data: 03.10.2012, Vizualizari: 1169, Comentarii: 0,


Săptămâna Mobilității Europene la Floreşti
Zeci de copii din orașul Floreşti  au participat, la un șir de concursuri organizate cu prilejul sărbătorii „Săptămâna Mobilității Europene”.Evenimentul, cu genericul „Un oraş curat cu aer curat” a fost organizat de primăria orașului Floreşti în parteneriat cu Insectoratul Ecologic.Grupați după anumite categorii de vârstă, copii ... Citeste mai mult »
Data: 02.10.2012, Vizualizari: 1081, Comentarii: 0,


Mai puţine conserve, în acest an
O vorbă din bătrâni spune că omul înţelept îşi face iarna car şi vara sanie. Dacă până acum, gospodinele îşi umpleau cămara cu toate roadele pământului, în acest an, unele dintre ele au renunţat  să facă conserve. Cauza principală sunt preţurile pipărate la legume şi fructe. Şi gospodinele din Floreşti se plâng că, în acest an, nu au ... Citeste mai mult »
Data: 01.10.2012, Vizualizari: 1103, Comentarii: 0,


Neînțelegeri la spital
Spitalul raional din Florești se confruntă cu o situație economică îngrijorătoare. În anul 2012, datoriile s-au ridicat la peste 1 mln. de lei, iar veniturile sunt mult mici decât cheltuielile. Soluția pe  care o propune Ministerul Sănătății este să  închidă 3 blocuri ale spitalului: cel terapeutic și  secția consultativă. Reprezentanţii ministerului au expediat conducerii raionului ... Citeste mai mult »
Data: 28.09.2012, Vizualizari: 1090, Comentarii: 0,


Bani puțini pentru creșterea copilului
Indemnizaţiile pentru creşterea copilului sunt prea mici, iar banii oferiţi de stat nu ajung nici măcar pentru cumpărarea scutecelor şi a alimentelor. Aceasta este părerea mai multor mame din Floreşti, care se plâng că indemnizaţiile sunt foarte mici, iar cheltuielile, mari. Potrivit legislaţiei, indemnizaţiile pentru creştere copilului se ... Citeste mai mult »
Data: 27.09.2012, Vizualizari: 1016, Comentarii: 0,


Festivalul etniilor.
"Unitate prin diversitate” cu acest titlu, s-a desfăşurat festivalul etniilor din Republica Moldova şi în satul Nicolaevca, Raionul Floreşti.De buna organizare a acestui festival au fost plăcuţi impresionaţi şi locuitorii satului, cît şi participanţi la acest eveniment.La acest festival şi-au dat întrecere 9 colective din raionul Floreşti. ... Citeste mai mult »
Data: 26.09.2012, Vizualizari: 1169, Comentarii: 0,


Ajutoare pentru perioada rece a anului
Deşi mai sunt încă două luni de toamnă, iar iarna încă nu ne bate la uşă, persoanele în etate şi familiile social vulnerabile pot depune cerere pentru a primi ajutor, pentru perioada rece a anului. În Floreşti, asemenea cereri au început déjà să fie depuse. Asistenţa Socială este în drept să decidă, în baza cererii, cât ajutor socia ... Citeste mai mult »
Data: 25.09.2012, Vizualizari: 1443, Comentarii: 0,


« 1 2 ... 129 130 131 132 133 ... 176 177 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate