Vineri, 19.04.2024, 03:06
FlorTV
Meniu
Moldova Plus



Asociația obștească „Ungerașul fericirii”
Deja de şapte ani, Asociaţia Obştească "Ungheraşul Fericirii” din Floreşti pledează pentru crearea condiţiilor de trai şi de incluziune socială a persoanelor cu nevoi speciale.  Membrii organizaţiei spun că scopul activităţii lor este crearea unei societăţi în care nicio persoană nu va fi marginalizată sub niciun aspect. Voluntar ... Citeste mai mult »
Data: 22.10.2012, Vizualizari: 1337, Comentarii: 0,


Vizita ministrul sănătății la Florești
Ministrul Sănătăţii din Republica Moldova, Andrei Usatîi, a avut o întrevedere cu angajaţii Spitalului raional şi Centrului Medicilor de familie din raionul Floreşti.Conform agendei de vizită, domnul Ministru în cadrul întîlnirii cu lucrătorii medicali s-a informat cu starea de lucru în sistemul de sănătate, indicii de sanatate a populaţie ... Citeste mai mult »
Data: 16.10.2012, Vizualizari: 1060, Comentarii: 0,


A fost hram la Florești
În fiecare an, pe la 14 octombrie, când creştinii ortodocşi de rit vechi sărbătoresc Acoperământul Maicii Domnului, locuitorii din Floreşti serbează Hramul Oraşului. Cu această ocazie, pe parcursul zilei, au fost organizate diferite manifestări cultural-artistice cu participarea artiştilor din raion şi din republică.Locuitorii ... Citeste mai mult »
Data: 16.10.2012, Vizualizari: 1383, Comentarii: 0,


Femeile vor și pot să fie lideri
Dezvoltarea liderismului local al femeilor a fost tema unui training organizat de Asociaţia nonguvernamentală „Congresul Autorităţilor Locale din Moldova” în comun cu primăria satului Băhrineşti din raionul Floreşti, care s-a produs şi în rol de gazdă. Acţiunea face parte dintr-un ciclu de întruniri ce au loc în mai multe zone ale rep ... Citeste mai mult »
Data: 16.10.2012, Vizualizari: 1021, Comentarii: 0,


Şedinţa Consiliului Raional Floreşti
La Consiliul Raional Floreşti, a avut loc şedinţa ordinară. La şedinţă au participat şefii direcţiilor, secţiilor, serviciilor din subordinea Consiliului raional.Ordinea de zi a cuprins 27 de puncte. Pe prima chestiune de pe ordinea de zi  informaţia cu privire la gradul de pregătire a economiei raionului şi instituţiilor social- ... Citeste mai mult »
Data: 12.10.2012, Vizualizari: 1507, Comentarii: 0,


Pregătire pentru hram
Pe 14 octombrie, când creştinii ortodocşi de rit vechi sărbătoresc Acoperământul Maiicii Domnului, locuitorii din Floreşti vor serba hramul oraşului. Oamenii spun că şi-au primenit casele şi curţile şi au pregătit cel mai frumos cucoş, pentru răcituri. Şi autorităţile locale se grăbesc să pună la punct ultimile detalii, pentru a întâmpina ... Citeste mai mult »
Data: 11.10.2012, Vizualizari: 1535, Comentarii: 0,


Ziua profesională a lucrătorului din învăţământ
Profesorul nu este, nu trebuie să fie un oarecare, el trebuie să-şi păstreze tinereţea sufletului să fie capabil ca intui sufletul tînăr. Să aibă darul de a ghici ce se petrece dicolo de zidul aparent de neîntrecut al elevului.Ziua profesionala a lucratorului din invatamint  a fost  marcata de emotii dar şi de responsabilităti al ... Citeste mai mult »
Data: 10.10.2012, Vizualizari: 1085, Comentarii: 0,


Ai dreptul la o muncă decentă
Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova (CNSM) a lansat campania  naţională de informare a populaţiei cu genericul „Ai dreptul la o muncă decentă!". Acţiunea a făcut parte dintr-o serie de activităţi desfăşurate de CNSM cu prilejul Zilei Mondiale a Muncii Decente, marcată anual la 7 octombrie.Stela Stratila-Sîrb ... Citeste mai mult »
Data: 09.10.2012, Vizualizari: 1119, Comentarii: 0,


Ai dreptul la o muncă decentă
Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova (CNSM) a lansat campania  naţională de informare a populaţiei cu genericul „Ai dreptul la o muncă decentă!". Acţiunea a făcut parte dintr-o serie de activităţi desfăşurate de CNSM cu prilejul Zilei Mondiale a Muncii Decente, marcată anual la 7 octombrie.Stela Stratila-Sîrb ... Citeste mai mult »
Data: 09.10.2012, Vizualizari: 1033, Comentarii: 0,


Locuri noi de muncă pe bani puțini
140 de locuri noi de muncă pentru cusutorese propune fabrica "Floriana Fashion” din oraşul Floreşti. Femeile care ar vrea să se angajeze spun că salariile sunt prea mici.Potrivit directorului fabricii, condiţiile de muncă sunt bune, iar contractele de angajare se întocmesc în conformitate cu legislaţia în vigoare.Specialiştii Agenţiei pent ... Citeste mai mult »
Data: 08.10.2012, Vizualizari: 1363, Comentarii: 0,


« 1 2 ... 128 129 130 131 132 ... 176 177 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate