Simbata, 20.04.2024, 14:51
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


18:16
Ziua ușilor deschise la L.T .”M.Costin”


In cadrul L.T.Miron Costin or.Floreşti a fost desfăşurată activitatea "Ziua uşilor deschise” cu genericul Părinti, copiii-Duel sau Duet.Acţiunea a avut  scop principal demonstrarea părintilor condiţiile de studii şi numeroase activitaţi extraşcolare. Părinţii au putut deasemenea să intre in clasele în care copiii lor studiază, să viziteze intreaga şcoala, şi să discute cu diriginţi.
Activitaţile desfăşurate de elevii şi profesori în sala festiva- momente muzicale,elevii răspundeau la întrebari şi se petreceau diverse concursuri împreuna cu părinţii.
 În sălile de clasă elevii, pasionaţi de o anumită disciplină şcolară au povestit oaspeţilor despre temele pregatite, au fost demonstrate experimente şi au răspuns la întrebările adresate.Profesorii au organizat discuţii dirijate cu elevii şi părinţii, au relatat despre specificul instituţiei.
Deasemenea in cadrul activitatilor liceenii au organizat o expozitie de portofolii in care au fost incluse materialele importaante,realizate pe parcursul anilor.Elevii au imbogatit holul liceului cu diverse bogatii la toamneii…
In  Liceul Teoretic Miron Costin, a avut loc prima editie "Ziua usilor deschise” Acest eveniment organizat a fost o ocazie excelenta pentru parinti, elevi si profesori sa se intalneasca intr-o atmosfera placuta.


Categoria: Noutati | Vizualizari: 1725 | | Tegs: L.T.Miron Costin, şcoala, floresti, licieni | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate