Vineri, 19.04.2024, 13:56
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


16:08
Ziua sportivului la Florești


În orașul Florești a fost marcată Ziua Sportivului, organizată de catre primăria orașului. La această sărbătoare s-au desfășurat mai multe probe sportive, iar la final învingătorilor li s-au oferit premii.
Primăria orașului Florești a organizat o sărbătoare consacrată Zilei Sportivului. La activitate au fost prezenți sportivi din instituțiile de învățământ din localitate, veterani ai sportului, dar și reprezentanți ai autorităților publice locale.
Valeriu CEAPA – primarul orașului
”Aceasta sarbatoare este acea care promoveaza modul sanatos de viata. Vreau sa va urez tuturos sanatate si voie buna, eu va doresc la toti success sa invingeti, dar sa stiti ca o valoare importanta o are si participarea. Voi reprezentanti institutiile, de aceea participarea voastra este o mindrie pentru parintii si profesorii vostri, pentru noi societatea.„
Ivanes Catalin este membru al clubului de karate “Budokan Floresti”, care de asemenea a participat la Ziua Sportivului. El pune ca sportul joacă un rol imens în viața sa.
Catalin IVANES – sportiv
”Pentru mine sportul inseamana viata, eu am inceput sa ma ocup cu sportul de mica copil. S-a creat o experientea mare si foarte importanta pentru mine. Nu am vrut sa ma ocup cu altceva, cu desenul sau dansul. Cu sportul te poti apara in momentele grele si este pentru viata.„
Organizatorii au desfășurat un vast program în cadrul acestui eveniment. La probele sportive au avut posibilitate sa participe doritori de toate virstele.
Valeriu FURDUI – sef Direcția Tineret și Sport 
”A devenit deja o traditie ca infiecare an orasenii sa participe la diferite competitii sportive. Avem un concurs nou care se va organiza anul aceste si se numeste : “Mama, tata, eu – suntem sportive mereu”. Mi-as dori foarte mult ca acest concurs sa devie o traditie si ca an de an sa participle cit mai multe familii. Scupul acestor activitati este de a promova modul sanatos de viata si de a educa tinara generatie. Vreau sa mentionez ca primaria orasului vine cu premii banesti , diploma si voie buna. ”
La activitatea consacrata Zilei Sportivului organizata la Floresti s-au desfasurat astfel de probe sportive precum: alergari, fotbal, volei, joc de dame, sah, dar si lupta nationala trinta, unde premiile mari au fost cocosul, iepurele si berbecul, acestea fiind inminate in dependentă de categoriile de virsta.

 


Categoria: Noutati | Vizualizari: 1055 | | Tegs: ziua, stire, sportiv | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate