Vineri, 22.02.2019, 03:43
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


17:03
Ziua copiilor sărbătorita la Florești


Soare blind si buna dispozitie. Astfel va ramine in amintirea copiilor din orasul FLoresti aceasta zi- Ziua Internationala a ocrotirii Copilului. Organizatorii au pregatit un program distractiv in asa mod, ca fiecare copil sa fie in centrul atentiei. 
”Pentru noi este foarte importanta ziua copiilor, pentru ca avem si noi copilasi si ii felicitam cu aceasta zi. Copiii sunt veseli , sunt foarte activi si organizatorii sunt frumosi.”
”Sarbatoarea copiilor este foarte importanta, copii sunt bucuria noastra, florile noastre, ei ne fac bucurosi cu concertul pe care astazi il vedem, cu cintecele si dansurile lor. Primim o placere deosebita astazi.”
Ziua Internationala a ocrotirii Copilului nu este predestinata doar pentru distractia copiilor, dar si pentru parintii acestora. Fiecare parinte trebuie sa acorde cit mai multa atentie copilul sau.
Iurie GANGAN – viceprimarul orasului Floresti
”Vreau sa spun ca copii sunt nu doar viitorul nostru, dar si acele fiinte gingase care intotdeauna au nevoie de ajutorul si sustinerea maturilor.”
Copiii au primit in dar dulciuri si cadouri din partea organizatorilor. La fel ca si in anii precedenti, primaria orasului Floresti a depus efort pentru a organiza aceasta sarbatoare la un nivel innalt.
Valeriu FURDUI – specialist Tineret si Sport or. Floresti
”Am invitat toti copiii la aceasta sarbatoare importanta organizata de primaria orasului Floresti, noi venim cu dulciuri, cu distractii si cu voie buna. O sa avem si un spectacol, vor veni niste oaspeti din Tiraspol, sper sa ne reuseasca. Vreau sa doresc cu aceasta ocazie tuturor copiilor, multa sanatate si sa aiba o copilarie fericita.”
Toti doritorii de a participa la concursuri, au avut ocazia să se intreaca la concursul desenelor pe asfalt sau in cursa cu biciclete. In afara de acestea s-au organizat concursurile: parada eroilor din povesti, cei mai puternici haiduci, defilarea cochetelor, mama, tata eu, suntem sportivi mereu. Iar la sfirsit a avut loc discoteca copiilor, insotiti de clovni si buna dispozitie.

 


Categoria: Noutati | Vizualizari: 615 | | Tegs: ziua, stire, copiilor | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3425
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate