Joi, 25.04.2024, 12:46
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


17:39
Zîmbetul - simbolul vieţii


Marcarea „Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi” în acest sfîrşit de săptămînă a devenit prilejul unei întruniri de suflet organizată de „Societatea Invalizilor” din or. Floreşti cu genericul „Zîmbetul, simbolul vieţii”. La eveniment au fost invitaţi persoanele cu dizabilităţi, reprezentanţi ai primăriei, Direcţiei raionale de Asistenţă Socială, precum şi preoţii bisericii ortodoxe, care au fost cei ce au deschis evenimentul.

În cadrul acestei întîlniri au fost prezentate dansuri şi cîntece populare, jocuri distractive, totul pentru a aduce bucurie în sufletele celor prezenţi.
                 
Luînd în considerare condiţiile grele în care sunt aceste persoane, totuşi, în suflet ei reuşesc să păstreze o incredibilă dragoste faţă de viaţă şi pot oferi dragoste altora.

Greutăţile vieţii ei sunt nevoiţi să le depăşească cu un efort mai sporit.

După spusele participanţilor, nimeni nu poate fi sigur în ziua de mîine, că nu ar putea ajunge în situaţia lor. Şi, totuşi, încrederea în sine, în calităţile omeneşti îi ajută să menţină în sufletul lor credinţă, speranţă şi dragoste.

Categoria: Noutati | Vizualizari: 1642 | | Tegs: floresti, Persoane cu Dizabilităţi, Invalizi | Rating: 5.0/1
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate