Joi, 25.04.2024, 03:48
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


14:40
Viceministrul discută despre drumurile din raionul Floreşti


   Viceministrul Transporturilor şi Infrastructurii drumurilor, Valeriu Ciubuc a avut o întrevedere cu primarii, directorii de întreprinderi, reprezentanţi ai societăţii civile din raionul Floreşti, în cadrul zilelor guvernului în teritoriu.
   Valeriu Ciubuc, care administrează transportul feroviar şi cel internaţional, a informat despre programul guvernului de reconstrucţie şi dezvoltare a drumurilor, în special transportul feroviar. Despre elaborarea noului Cod al transportului auto.
În prezent, au loc negocieri cu investitorii despre noul proiect, care va viza şi raionul Florești.
Reducerea costurilor de reparaţie şi de construcţie a drumurilor este posibilă, dar nu este permisă de lege, spun oficialii locali. Ministerul Mediului nu permite utilizarea carierelor locale în acest scop, ceea ce duce la cheltuieli enorme din bugetul local, a precizat președintele raionului Florești, Mihail Rusu.
Soluţia la această problemă va fi găsită la nivel guvernamental, a declarat viceministrul Valeriu Ciubuc. La reuniune s-a discutat despre starea drumurilor care se află în stare deplorabilă, fiind necesară finanţare naţională. Dar din moment ce aceste drumuri sunt locale, nu vor fi reparate, asta pentru că bugetul local nu dispune de bani. S-a discutat despre drumurile satelor Japca, Cunicea, Senatovca, Hîrtop - Cerniţa, staţia Unchiteşti.Primarul satului Cuhureștii de Sus a declarat următoarele
Întâlnirile în cadrul zilelor guvernului în raionul Floreşti au loc în a treia zi de marţi a fiecărei luni.

Categoria: Noutati | Vizualizari: 1562 | | Tegs: drumuri, Valeriu Ciubuc, Viceministr | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate