Joi, 25.04.2024, 09:38
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


18:06
Trei accidente rutiere într-o zi


La data de 06 octombrie curent pe teritoriul raionului Floreşti au avut loc 3 accidente rutiere.
Un tînăr în vîrstă de 26 ani, locuitor al or. Floreşti, în timp ce se deplasa în marșarier, a tamponat un pieton, în vîrstă de 63 ani pe str. Dacia din or. Floreşti.

Un alt accident rutier, a avut loc pe traseul Vărvăreuca-Caşunca. O tînără în vîrstă de 22 ani, locuitoare a or. Floreşti, conducînd automobilul de model Opel Cadet,  a pierdut controlul volanului pe drumul cu pietriş, a derapat şi a intrat cu maşina într-un copac de pe marginea drumului. În rezultatul accidentului rutier  şoferul şi cei 3 pasageri, dintre care un copil în vîrstă de 6 ani, au fost internaţi de urgenţă în secţia de Reanimare a Spitalului Raional Floreşti, cu vătămări corporale grave.

Mai tîrziu, peste 3 ore, pe traseul Rîbniţa-Bălţi în s. Gura-Camencii s-a produs un accident de circulaţie. Şoferul, în vîrstă de 34 ani, domiciliat în s. Cuhureştii de Sus raionul Floreşti, conducînd automobilul de  model VAZ , a ieşit pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un autocamion de model Volvo. În urma acestui impact, şoferul automobilului şi pasagerul au fost transportaţi la Spitalul Raional Floreşti pentru acordarea ajutorului medical.
Potrivit responsabilului de conlucrare cu mass-media,  Nadejda Bulmaga,în prezent cazurile menţionate sunt cercetate de către Secţia urmărire penală a CRP Floreşti.


Aşadar, de la începutul  acestui an pînă în prezent au  avut loc 42 accidente rutiere,  în urma cărora 6 persoane (din ei 2 minori) au decedat şi 53 au fost traumatizaţi. Comparativ cu perioada analogică a anului precedent numărul accidentelor rutiere a fost în creştere.


Categoria: Noutati | Vizualizari: 3964 | | Tegs: traseul, Spitalul, accident, CRP Floreşti | Rating: 1.0/1
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate