Vineri, 26.04.2024, 10:43
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


17:52
Tinerii susținuți de liderii PL


   Tineretul Partidului Liberal din organizația teritorială Florești a organizat o Conferință ordinară pentru alegerea conducerii și biroului permanent al mișcării de tineret. La această întrunire au venit tineri din 30 de comune a raionului Florești. Tematica discuţiilor din cadrul acestei Conferințe s-a axat pe subiectul susţinerii tinerilor în contextul alegerilor biroului.
   După ce a fost intonat Imnul Partidului Liberal, cu un scurt cuvânt introductiv la începutul şedinţei a venit Roman Gherasimov, preşedintele Organizației teritoriale al Partidului Liberal.

 Următorii participanți au declarat toată sustinerea faţă de tânăra generaţie, de a contribui la valorificarea potenţialului politic al Partidului Liberal spre folosul societăţii. Aceștia au mentionat că anume tineretul este cel care are capacitatea de a impulsiona întreaga organizaţie raională spre bunăstarea şi progresul întregii societăţi.

 În urma votării s-a constatat că în unanimitate de voturi, a fost ales președinte  Ecaterina Grigor, vice-președinții – Victor Boicu, Sergiu Grosu, Dumitru Sidorencu și secretar Rozalina Coșciug.

   În cadrul Conferinței a fost transmis tinerilor un mesaj de susţinere, pentru că tineretul reprezintă o prioritate în cadrul Partidului Liberal. Orice inițiativă a tinerilor va fi atent studiată și examinată cu cea mai mare seriozitate de liderii acestei formațiuni politice.

Categoria: Noutati | Vizualizari: 1423 | | Tegs: Partidului Liberal, pl, Roman Gherasimov, Conferință | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate