Joi, 18.04.2024, 22:33
FlorTV
Meniu
Moldova Plus



Focul care mistuie hrana cuiva
La prima vedere s-ar părea că cineva a decis să facă nişte frigărui chiar în centrul oraşului Floreşti . Iar pentru a nu face mizerie pe stradă, a făcut focul direct în containerul de gunoi. Unica piedică totuşi este accesul dificil în container, din acest motiv făptaşii au renunţat la gustosul prînz şi au plecat, uitînd să stingă focul.
Data: 11.07.2011, Vizualizari: 1677, Comentarii: 0,


Pe stadion, cu sau fără cerere
Filmările aduse la sediul televiziunii dovedesc un lucru banal, fără a depune o cerere la primăria oraşului, tinerii floreşteni nu au acces pe stadionul orăşenesc, mai ales în timpul vacanţei  de vară, cînd dispun de mai mult timp liber. Iar stadionul orăşenesc este unicul loc unde adolescenţii se pot odihni activ în oraşul Floreşti,  în afară de baruri, ca ... Citeste mai mult »
Data: 07.07.2011, Vizualizari: 1779, Comentarii: 0,


Facem curățenie,dar vrem și condiții
Vrem curatenie si ordine in orasul Floresti, dar si conditii pentru mentinerea acestora. Aceste cuvinte se potrivesc de minune cu imaginile aduse la sediul televiziunii. Ele vorbesc despre instalarea unor containere de gunoi pe strada Frunze, dar distanta la care sunt amplasate una fata de cealalta ii pune in dificultate pe locuitorii acestei strazi  , dintre ca ... Citeste mai mult »
Data: 06.07.2011, Vizualizari: 2164, Comentarii: 0,


Gunoi în exces
La redacţia televiziunii Flor TV, au ajuns nişte imagini video de pe strada Mihai Viteazu din oraşul Floreşti, în curtea dintre blocuri, se pare că a fost deschisă o nouă gunoişte, or containerele amplasate nu mai fac faţă. Gunoiul este aruncat pe jos, iar mirosul din preajmă te forţează să nu te apropii.
Data: 06.07.2011, Vizualizari: 1589, Comentarii: 0,


Socant , dar adevarat
La redacţia televiziunii Flor TV, am primit nişte filmări, care vorbesc de la sine.
Chiar în centrul oraşului Floreşti, în cladirea care abia rezistă în timp, e o privelişte care te lasă fără cuvinte : dărîmături, cioburi de sticlă, deşeuri de orice gen, însă ceea ce şochează este obiectul găsit aici, care pare a fi un fel de echipament necesar pentru inhalarea su ... Citeste mai mult »
Data: 30.06.2011, Vizualizari: 1728, Comentarii: 0,


Stop în stîlp
Un alt incident cu maşina s-a întîmplat în preajma Şcolii Sportive din oraşul Floreşti. Şoferul a pierdut controlul volanului şi era cît pe ce să intre în curtea şcolii, însă l-a împiedicat stîlpul.
Data: 30.06.2011, Vizualizari: 1718, Comentarii: 0,


La plimbare cu maşina…prin parc
Indignaţi de unele acţiuni petrecute chiar în centrul oraşului, cetăţenii activi ne-au transmis un filmuleţ care şochează prin atitudinea unora care se plimbă cu maşina prin centrul parcului. Deşi trotuarele sunt cam înguste în parcul de lîngă Casa de Creaţie, mai există şi gropi, totuşi într-un final maşina ajunge la stradă.
Data: 30.06.2011, Vizualizari: 1699, Comentarii: 0,


Drumurile cu gropi
Telespectatorii fideli televiziunii FlorTV , ne-au transmis un filmuleţ care ne şochează cu imaginile reale ale drumurilor din oraşul Floreşti. Deşi asfaltată, strada Gării arată departe de a fi una din centrul unui oraş...cu gropi de diferite dimensiuni, pline cu apă de ploaie, pe care trebuie să le eviţi, însă nu tot timpul se poate, sau ele fiind chiar pe centrul ... Citeste mai mult »
Data: 27.06.2011, Vizualizari: 1710, Comentarii: 0,


Întrați sau ba
Telespectatorii fideli televiziunii FlorTV , ne-au transmis un filmuleţ despre viceul public, situat in parcul de lîngă casa de cultură din or.Floreşti.La intrare, pereţi - curaţi, văruiţi si cu vopsea proaspătă , pusă inscripţia ,,Femei” şi ,,Bărbaţi” la fiecare secţie, ceea ce iţi dă impresia că viceul funcţionează. Însă puţini sunt cei care se vor hotărî să intre. ... Citeste mai mult »
Data: 27.06.2011, Vizualizari: 1621, Comentarii: 0,


УЛИЦА,ЗАБЫТАЯ МЕСТНЫМИ ВЛАСТЯМИ

Data: 03.05.2011, Vizualizari: 1807, Comentarii: 0,


« 1 2 3 4 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate