Vineri, 26.04.2024, 02:05
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


14:54
Solidari pînă la capăt


Fundația  „MAX FACE POSIBIL” din Olanda continuă să-și respecte angajamentul de a moderniza spitalul raional Florești. Procesul de renovare este în toi în mai multe secții, iar utilajul medical modern deja a sosit la Florești, ultimul colet fiind un aparat performant cu raze X.

Noul aparat digital a fost instalat deocamdată în secția Ortopedie și Traumatologie, iar în cabinetul de radiologie urmează să fie făcută o reparație capitală.

Odată ce colectivul din secția de radiologie a făcut rost de un nou aparat , evident că au urmat instrucțiunile de utilizare și punerea în aplicare  ale acestora.

Și cum practica bate orice teorie, medicii radiologi au început examinarea propriu-zisă a pacienților, cu mult mai simplificată decît în trecut.

Pentru cei care au făcut posibil acest gest filantrop, cea mai bună răsplată este faptul că medicii vor putea mai ușor să-și facă meseria și oamenii vor fi ajutați.
Sincron: Ian VAN DEN BERG, manager de proiect, Fundația ,,MAX Face Posibil,, Olanda
Pînă la acest moment, Fundația ,,MAX Face Posibil,, din Olanda a investit în spitalul raional Florești peste 1,5 mln de Euro, însă acest proiect nu se sfîrșește aici. Potrivit managerului de proiect, Ian Van Den Berg, un punct sensibil care va fi soluționat în curînd este tehnica de  sterilizare a instrumentelor medicale.

Categoria: Noutati | Vizualizari: 1877 | | Tegs: spital, Ian VAN DEN BERG, Olanda, MAX FACE POSIBIL | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate