Simbata, 27.04.2024, 03:42
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


17:00
Satul Hîrtop are un stadion nou


                   
In satul Hirtop din raionul Floresti a fost inaugurat un nou stadion de fotbal. Totodata cu acest eveniment a fost desfasurata si Ziua Sportivului in localitate.
Tinerii din localitatea Hirtop, raionul Floresti vor avea posiblitatea de a duce un mod sanatos de viata, antrenându-se pe noul teren de sport din localitate. Aici toti doritorii pot juca fotbal, volei sau pur si simplu se pot antrena pentru sanatatea lor. O data cu acest eveniment a fost organizata si Ziua Sportivului in satul Hirtop. 
Mihai BURUSCIUC – vicepreședintele raionului
”Dati-mi voie sa va felicit cu deschiderea sezonului sportiv, sa il felicit pe domnul primar pentru atitudinea si interesul fata de fotbal, pentru invierea stadionului din satul Hirtop si pentru invierea fotbalului. „
Ina LITRA – sef Directia Cultura Turism Tineret si Sport 
”In cadrul DCTTS avem planificate foarte multe activitati sportive, obiectivul principal al sportului este promovarea modului sanatos de viata.”
Dupa cum a mentionat directorul stadionului orasenesc din orasul Floresti, un stadion in sat nu este doar un loc pentru odihna, dar si  o posibilitate pentru sportivi de a se promova.
Valeriu FURDUI – directorul stadionului orășenesc 
”Intr-adevar acest stadion va da posibilitate tinerilor sa promoveze modul sanatos de viata, sa aiba unde sa-si petreaza timpul liber, dar si sa se pregateasca pentru diferite competitii nu numai locale, regionale dar si la nivel republican.”
Locatarii din satul Hirpot sunt multumiti ca in localitatea lor natala se pune accent pe sport. Cetatenii considera acest eveniment unul de o importanta mare pentru sat.
”In privinta la asta este o senzatie pentru satul Hirtop, in privinta la tot ce se afla in jur este o mândrie si o bucurie extraordinara.„
„Este un loc minunat, bine amenajat, hirtopenii sunt multumiti, le aducem sincere multumiri si le uram pe viitor succese realizari frumoase si numai bine.„
Pina nu demult sportivii din satul Hirtop nu aveau posibiltatea de a se antrena, acum insa au un teren de sport, dotat cu porti pentru fotbal, plasa pentru volei, scaune pentru spectatori si toate cele necesare ca sportul sa infloreasca in localitate. Primarul comunei Ghindesti, din care face parte si satul Hirtop, considera ca modul sanatos de viata trebuie sa fie primordial pentru autoritati. De aceea cu propriile forte si cu ajutorul satenilor au intemeiat acest teren sportiv.
Gheorghe FALCA – primar comuna Ghindesti
”Am muncit fizic atit eu, cit si copiii mai mari din satul hirtop, tineretul, in rest m-au ajutat si unii locuitori care au copii si care au interes fata de sport. Functia ma impune sa acord atentie tuturor categoriilor de cetateni, si nu numai asta eu cocot ca modul sanatos de viata este cel mai important pentru oameni. „
Dupa partea oficiala a Zilei Sportivului organizata in satul Hirtop, a avut loc primul meci care s-a jucat pe noul teren de fotbal. Ceilalti doritori au avut ocazia sa se intreaca in astfel de competitii ca volei, sah, joc de dame si desigur lupta nationala trinta. La sfirsit invingatorilor li s-au inminat primii.

 


Categoria: Noutati | Vizualizari: 1538 | | Tegs: stire, satul, Stadion, hirtop | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate