Vineri, 19.04.2024, 02:07
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


15:21
Sărbătoare pentru familiile din Florești


         
Cu ocazia Zilei Familiei, Consiliul Persoanelor în Etate a orașului Florești a organizat o masă de sărbătoare pentru cele mai longevive cupluri din localitate. Evenimentul a fost însoțit de un concert festiv dedicat acestor familii.
Consiliul Persoanelor în etate, înfințat pe lângă Consiliul Orășenesc Florești, a organizat o sărbătoare dedicată Zilei Familiei. La eveniment au fost prezente cele mai longevive cupluri din oraș, dar și autoritățile locale.
Valeriu CEAPA – primarul orașului
”Generatia care este aici, sunt cei care au trecut prin toate si au vazut totul, au multa experienta, de aceea cei care suntem aici, acem ocazia si posibilitatea si suntem datori sa transmitem experienta tinerilor, copiilor nostri.”
Presedintele Consiliului Persoanelor in Etate din orasul Floresti, spune ca aceste familii servesc drept model pentru fiecare membru al societății, în special pentru tânăra generație.
Andrei VERECIUC – președinte, Consiliul Persoanelor în Etate
”In legatura ca sunt oameni in vorsta am hotarit ca astazi sa le fac o zi de dispozitie, o zi de placere, ca acasta zi sa nu fie uitata pina la sfirsitul vietii d-lor, si fie ca d-lor fac niste lucruri foarte bune.”
Familia Margina din orasul floresti, in acest ani implineste 50 de ani de casnicie. Ei au fost printre oaspetii de onoare la sarbatoare. Sotii Marigina au povestit cum au ajuns la 50 de ani de casnicie.
Ecaterina MARGINA – oaspete de onoare
”Dragostea pe care am avut-o si o avem in continuare si acei doi copii, si acei doi nepoti. Nopotii in genere ne-au facut viata mai intelegatoare, mai frumoasa, mai cu demnitate.”
Doamna Ecaterina Margina ne-a povestit care calitati trebuie sa le posede o femeie, pentru a avea o casnicie cu adevărat trainică și fericită.
Ecaterina MARGINA – oaspete de onoare
”In primul rind rabdarea este un remediu, care leguieste orice rana, dar noi femeile nu avem tot timpul rabdare pina la capat. Dar trebuie focul sa treaca putin si pe urma punem focul la locul lor. „
Pentru ca membrii familiei sa fie uniți, e nevoie de sprijinul barbatesc. Ambii soți au responsabilități casnice, insa pentru o familie trainică babratul trebuie sa tina cont de citeva lucruri specifice.
Vasile MARGINA – oaspete de onoare
„El, trebuie sa fie barbat, din taote punctele de vedere. Si sa aprovizioneze familia, si sa de-a pilda la copii, si toate celelalte.”
Sarabtoarea dedicata celor mai longevive cupluri din orasul floresti, a fost insoțită de muzica si multe emotii pozitive. Familiilor care in acest an au implinit 50 de ani de casnicie, li s-au inminat diplome de onoare din partea organizatorilor.

 


Categoria: Noutati | Vizualizari: 1033 | | Tegs: stire, sarbatoare | Rating: 2.0/1
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate