Joi, 28.03.2024, 22:25
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


18:45
Reforma activității Caselor de Cultură


„Casa de cultură – model de consolidare a comunităţii locale printr-un parteneriat civil”  reprezintă genericul proiectului, care a fost organizat în or. Floreşti pentru primari şi directori ai caselor de cultură din raioanele Floreşti, Soroca și Șoldănești.
Fundația Soros-Moldova în cooperare cu Centrul de Politici Culturale, cu susținerea financiară a Fundaţiei Culturale Europene, oferă o nouă metodă de reorganizare a caselor de cultură raionale în centre de furnizare de servicii culturale.
Scopul proiectului este de a crea modele centrelor de furnizare de servicii culturale pentru populaţie în bază de parteneriat şi cooperare între instituţiile de cultură, organizaţiile civile şi administraţia publică locală. Organizarea activității centrelor va fi realizată prin utilizarea  tehnologiilor moderne de management și marketing pentru a corespunde cerințelor societății.
În urma unui concurs, angajații din şase instituţii culturale vor participa la cursuri de instruire antreprenorială în domeniul culturii în unul din orașele europene. La finele proiectului, persoanele instruite vor elabora proiecte de reformare a activităţii caselor de cultură pe care le reprezintă şi vor primi un grant pentru realizarea acestora.
Pentru a participa la proiect  este necesar de a completa formularul şi de al trimite la adresa Fundaţiei Soros din Moldova pînă la data de 30 decembrie. Mai multe informații le puteți găsi pe site-ul www.soros.md.


Categoria: Noutati | Vizualizari: 1337 | | Tegs: Soros-Moldova, Casa de cultură, Fundaţiei Culturale Europene | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3450
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate