Joi, 25.04.2024, 03:15
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


11:25
Rădăcinile nu s-au uscat, izvoarele n-au secat



Pentru că nu au uitat niciodată de unde au plecat, pentru că nu s-au înstrăinat o clipă de locurile natale, în 2011 Iulia si Elena Popescu au revenit la baştină înaripate de o intenţie nobilă :  sprijinul copiilor de la Gimnaziul satului Bahrîneşti. Asa a luat fiinţă Bursa Popescu Nechifor. Incepînd cu această dată, 3 copii ai gimnaziului primesc în fiecare luna o alocaţie bănească  în 

In semn de recunoştinţă şi preţuire pentru generozitatea D-lor Popescu si a fiului lor Ruslan, în sala de festivităţi a Gimnaziului a fost adus un omagiu parinţilor răposaţi ai acesotra, Nechifor si Antonia Popescu, în cinstea cărora a fost instituită bursa.

Cu această ocazie, primaria Bahraneşti a fost gazda unei conferinţe. In cadrul acesteia, primarul satului, D-na Feodosia Bunescu, le-a vorbit invitaţilor despre cele 25 de proeicte reuşite în utlimii ani. Totodată, a fost anunţată începerea lucrărilor de reconstrucţie a centrului cultural comunitar din localitate. Cheia succesului, sustine primarul, este una singura – reusim doar impreuna.

Odată uitat în saracie, depopulat, parasit de tot mai mulţi tineri, astăzi localnicii învaţă să paşească cu încredere spre un viitor mai bun aici, acasă. 


Categoria: Noutati | Vizualizari: 1492 | | Tegs: Popescu, Bursa, Bahrinesti | Rating: 3.0/2
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate