Vineri, 19.04.2024, 12:17
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


18:50
Primele premii pentru dezvoltarea jurnalismului cetăţenesc


Au fost desemnaţi primii cîştigători ai concursului pentru dezvoltarea jurnalismului cetăţenesc în rândul televiziunilor regionale din Moldova, organizat de Fundaţia Soros din Moldova şi Guvernul Suediei.
În Europa şi în ţările democratice, jurnalism cetăţenesc are o mare importanţă. În zilele noastre, jurnalismul poate fi profesat de mulţi, acesta nu este domeniul exclusiv pentru jurnalişti profesionişti.
În cadrul concursului au participat 17 televiziuni regionale în următoarele nominalizări – jurnalism cetăţenesc, echipe creative şi posturile de televiziune.
Cîştigătorii au fost desemnaţi de către un juriu, în următoarea componenţă: Aneta Gonţa – prodecan al Facultăţii de Jurnalism, doctor în Ştiinţe Politice, Ion Bunduchi - expert in jurnalism cetăţenesc şi Petru Macovei – preşedinte al juriului, directorul Asociaţiei Presei Independente din Moldova.
Televiziunea FLOR TV a luat patru premii - primul loc în rîndul echipelor de creaţie în domeniul  dezvoltării jurnalismului civic, precum şi locurile 1 şi 3 au fost obţinute de către cetățenii  activi în jurnalismul cetăţenesc.
Televiziunea FLORTV a acumulat o anumită experienţă în cooperare cu cetățenii activi şi planifică ca aceasta să devină o tradiţie. 
Proiectul este finisat, dar invităm toţi cetăţenii pentru colaborare şi rezolvarea în comun a problemelor în cadrul platformei create "Ştirile Cetăţeneşti”.
Informaţiile dvs. sunt 


Categoria: Noutati | Vizualizari: 1143 | | Tegs: concursul, jurnalismului cetăţenesc, Petru Macovei | Rating: 5.0/1
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate