Joi, 25.04.2024, 08:43
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


15:42
Pentru un mod sănătos de viață


În orașul Florești a avut loc deschiderea sezonului sportiv la nivel raional. La activitate au fost prezenți sportivii din raion, care au înregistrat performanțe remarcabile, amatorii și reprezentanți ai autorităților locale.
Stadionul orășenesc din Florești s-a îmbrăcat in straie de sărbatore, motivul a fost deschiderea sezonului sportiv. Evenimentul a început cu arborarea drapelului Republicii Moldova de către unii dintre cei mai remarcabili sportivi din raion. La activitate au fost prezenți și oaspeți din partea Comitetului Olimpic al Republcii Moldova, originari din raionul Florești.
Victor POPOVICI - reprezentant Comitetul Olimpic RM
”Sunt foarte bucuros sa fiu participant la cea de-a 50-cea activitate consacrata deschiderii sezonului sportive in orasul meu natal Floresti.”
Autoritatile locale au remarcat faptul ca sportivii din raionul Floresti sunt foarte activi in toate competitiile si au accentuat importanta sportului pentru tara nostra.
Vladimir GUTIUM – vicepreședintele raionului
”Sportul intotdeauna a generat unitate intre oameni, sanatate si dezvoltare. Practicati sportul si respective ve-ti fi sanatosi cu totii. Miscarea olimpica, lectiile de educatie fizica din scoli, intrecirile sportive intre amatori, intotdeauna a adunat multa lume si a creat dispozitie buna pentru spectatori.”
Deschiderea sezonului sportiv a fost organizata de catre Directia Cultura , Turizm, Tineret si Sport a raionul Floresti. Organizatorii mentionat faptul ca in raionul Floresti este promovat modul sanatos de viata.
Ina LITRA – șef Direcția Cultură, Turism, Tineret și Sport
”Sportul este viata noastra de toate zilele, sportul este modul sanatos de viata, sportul este viitorul nostru. Raionul Floresti in acest an a obtinut foarte multe performante. Si de oarece in aceasta zi sunt la competitii, va dorim sa invingeti, sa cistigati aceste cupe frumoase, si sa va duceti acasa mindri ca ati participat la aceasta zi frumoasa – Ziua Sportului.”
Sportivilor din raionul Floresti care au inregistrat performante deosebite, le-au fost înmânate diplome si premii banesti din partea organizatorilor. Dupa partea festiva a urmat un progam demonstrativ din partea sportivilor, dupa care au inceput competițiile. La proba de volei barbati au participat 7 echipe, volei femei 5 echipe., la baschet - 6 echipe și la mini-fotbal 22 de echipe. Partcipantii la tenis de masa si alergari s-au intercut in 3 categorii, iar pentru a participa la competițiile la lupta nationala trinta, sportivii s-au înscris la una dintre cele 4 categorii.

 


Categoria: Noutati | Vizualizari: 1293 | | Tegs: viata, sanatos, stire | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate