Vineri, 26.04.2024, 14:32
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


18:16
OZN deasupra oraşului Floreşti


Fenomenul ciudat întîmplat deasupra oraşului Floreşti a provocat un mare interes în rândul telespectatorilor noştri. După ce televiziunea FLORTV a difuzat în rubrica „Ştirea ta” imagini cu ceea ce par a fi mai multe obiecte zburătoare neidentificate, astăzi în redacţie au fost primite 6 apeluri telefonice, 145 vizualizări au fost înregistrate pe site-ul www.flortv.net şi 213 vizualizări pe www.youtube.com, precum şi au fost postate 7 comentarii pe site-urile sus-menţionate. Am decis să ieşim pe străzile oraşului de a vedea ce părere au despre acest fenomen locuitorii or. Floreşti.
Filmarea înregistrată a stîrnit controverse - sunt persoane care sunt convinse ca obiectul zburător, strălucitor este nava extratereştrilor, în timp ce alții sunt convinşi că e doar o iluzie optică sau o făcătură. 

Echipa FLORTV a încercat să afle posibilele circumstanţe ale acestui fenomen. Martorii, au presupus că deasupra teritoriului aeroportului se petrece ceva. De aceea echipa noastră a apelat conducerea aeroportului din Mărculeşti şi a unităţii militare pentru a afla dacă au fost efectuate în acel moment zboruri de pe teritoriul aeroportului. Iată răspunsul pe care l-am primit.

Orice ar fi, acest fenomen ciudat, trezeşte mereu interes, după spusele locuitorilor oraşului Floreşti.

Categoria: Noutati | Vizualizari: 1526 | | Tegs: OZN, Ştirea ta, www.youtube.com | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate