Vineri, 23.06.2017, 22:44
FlorTV
Meniu
Moldova PlusAi grija de copilul tău, acord-i atenția necesară

In ultima perioada  se atesta o amplificare a influentelor autodistructive, atestate pe retelele de socializare, manifestate prin antrenarea adolescentilor in scenarii predestinate la un comportament ce poate duce la suicid.  Precum: automutilare sau aruncarea de la inaltime, avind ca scop un suicid sau o tentativa de suicdd, ... Citeste mai mult »

Data: 12.03.2017, Vizualizari: 214, Comentarii: 0,


O floarea pentru tine, Femeie

 În orașul Florești a avut loc un concert cu ocazia sărbătorii celebrate în data de 8 martie. Doamnele și domnișoarele din localitate au fost felicitate de către autoritățile publice locale și de către colectivele artistice din raion.

Data: 08.03.2017, Vizualizari: 226, Comentarii: 0,


Ce reprezintă reforma sistemului de pensii

În ultima perioadă tot mai discutată este reforma sistemului de pensii din Republica Moldova. Cu o informație referitor la acest subiect, a venit către cetățeni Nina Vasilachi, șefa oficiului Starii Civile din raionul Floresti.

Data: 08.03.2017, Vizualizari: 172, Comentarii: 0,


Croitorul - un ghid în lumea stilului

Ce înseamnă a fi un coritor bun? De ce această profesie devine din ce în ce mai solicitată? Răspunsuri la aceste și alte întrebări relevante domeniului croitoriei au fost discutate la o întâlnire cu tinerii stundenți ai Școlii Profesionale din Florești.   

Data: 03.03.2017, Vizualizari: 177, Comentarii: 0,


Comemorarea eroilor războiului de pe Nistru

In orasul Florești a avut loc un miting consacrat zilei de 2 martie, zi in care a inceput conflictul transnistrean. La eveniment au fost prezenți veteranii de pe Nistru, reprezentanți ai autorităților publice locale și mulți cetățeni ai orașului, care au venit să depună flori in memoria ostasilor cazuti în timpul războiului.  ... Citeste mai mult »

Data: 02.03.2017, Vizualizari: 252, Comentarii: 0,


Nistru - râul lebedelor

Locuitorii din preajma satului Napadova din raionul Florești pot urmări un fenomen mai rar întâlnit în țara noastră. Este vorba despre lebedele care s-au stabilit pe malul râului Nistru. Cu aceasta ocazie elevii L. T. “Mihai Eminiesc” din Floresti au intreprins o masura de caritate.

Data: 01.03.2017, Vizualizari: 150, Comentarii: 0,


Atenție! Sector supravegheat de vecini

Reprezentanții IP Florești au efectuat o vizită de lucru în comuna Gura Camencii din raion. Motivul a fost necesitatea informării cetățenilor referitor la proectul inițiat de IGP, în cadrul căruia, fiecare cetățean este îndemnat să comunice polițiștilor despre încălcările din localitatea sa.

Data: 27.02.2017, Vizualizari: 356, Comentarii: 0,


Floreștenii promovează arta de a citi

In ciuda faptului că internetul și televiziunea preocupă tot mai mult populația, cărțile continuă sa ocupe un loc important in viața cotidiană. Acest lucru se confirmă prin interesul pentru lectură a oamenilor de diferite vârste. In L. T. „Miron Costin”, copiii sunt învățați să iubească cărțile de la vârsta cea mai fragedă, ... Citeste mai mult »

Data: 27.02.2017, Vizualizari: 127, Comentarii: 0,


Turneu la volei intre veterani

În orasul Floresti a avut loc un turneu de volei intre veterani. Turneul a fost organizat de primaria orasului, cu ocazia a 28 de ani de la  retragerea trupelor armade din Afganistan. La competitie au participat echipele din orasele Floresti, Soroca si Drochia. Acest tuner este un bun prilej pentru a arata tinerilor cit de importan ... Citeste mai mult »

Data: 21.02.2017, Vizualizari: 183, Comentarii: 0,


Întrunirea membrilor Uniunii Ofițerilor

În orașul Florești a avut loc o întâlnire cu participarea membrilor Asociației Veteranilor din raionul Florești. Cei prezenți au avut parte de un concert. Câtorva veterani li s-au atribuit grade militare.

Data: 20.02.2017, Vizualizari: 162, Comentarii: 0,


« 1 2 3 4 5 ... 141 142 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3407
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate
Вам нужна пленка lenovo s820 - заходите на смарт бум