Joi, 25.04.2024, 06:43
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


19:05
НЛО над городом Флорешть (?)


 ()   Житель города Флорешть вместе со своей семьей, стали свидетелями феномена в ночном небе. Цепочка равномерно мигающих огней, расположенных полумесяцем,очень медленно передвигалась по небу в течении 7 минут. Это явление отчетливо видно на съемках,переданных на телевидение FLOR TV.
Categoria: Stirea Ta | Vizualizari: 3133 | | Tegs: нло, неопознанный | Rating: 4.6/9
Total comentarii: 6
6 Adrian Pislari  
0 Spam
http://www.youtube.com/watch?v=-YcB0i7C-hs&feature=player_detailpage

Iata felinarele care au fost luate drept OZN-uri. E ceva nou prin partile noastre de aceea nu fiecare le cunoaste.

Insa efectul stirii e super! Apreciez in acest sens si filmarea de amator a martorilor, dar de asemenea si lucrul efectuat de catre Flor tv. Asa si numai asa un post de televiziune isi face puncte. Felicitari Flor tv, aici ati reusit de minune.

5 Efrim Ana  
0 Spam
Acestea sunt felinarele de la nunta noastra care au fost date drumul sera dupa valsul nostru a fost surpriza sotului meu si sunt si in floresti asemenea felinare nu va speriati biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

4 Adriana  
-1 Spam
Pun pariu ca in curind in orasul Floresti se vor vinde felinare din acestea, daca totusi sint felinare. Oricum am certitudinea ca flor tv are scopuri de reclama cu clipurile acestea fantastice si iesite din comun.

3 unoarecare  
0 Spam
:)) OZN - uri? Ha- ha-ha
http://www.flyingcandles.ro/

2 Igor  
0 Spam
Eu tot am vazut simbata sara aceste obiecte, nu veneau de jos, veneau dinspre Varvarovca si incet se duceau spre Alexeevca. Erau vre-o 20 poate mai multe. Parca era un cird de pasari ce poarta luminite. Nu cred ca erau felinare chinezesti. Putin probabil. Stranii de tot, nu se explica. M-am speriat tare vazindu-le. Nu samana cu luminite. Erau obiecte zburatoare neclare.

1 Vlad  
1 Spam
Din cit se vede si se poate intelege din imagine, 'OZN-urile' nu sint alt ceva decit niste felinare chineze, care prezinta un balon de hirtie cu o luminare se arde in centru, pentru a produce aerul cald in baza caruia balonul zboara.Cineva 'de dupa cadru' a spus ca ele se ridica de undeva de jos, deci asta confirma cele presupuse de mine, adica ca sint niste felinare chinezesti care au cite o luminare la baza.Asta cred-ca e 'taina' acestor OZN.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate