Joi, 25.04.2024, 20:13
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


17:17
Lucrătorii din domeniul culturii au fost omagiați


Sărbătoarea dedicată Zilei Lucratorilor din Domeniul Culturii a fost organizată de către direcția cultură, turism, tineret și sport din cadrul consiliului raional Florești. Inițiatorii evenimentului nu au ezitat să le aducă omagiatilor cele mai calde urări de bine cu această ocazie.
Ina LITRA – șef direcția cultură, turism, tineret și sport
”Va aduc sincere felicitari, urari de sanatate, pace, caldura, realizari pe tarimul d-tra unde lucrati. Sa aveti parte de stima, respect. De aceae ca indiferent de lucrul pe care il faceti, este foarte greu. Sa mai fie cite o data o persoana sa va spuie multumesc.„
Colectivele care au evoluat la aceasta sarbatoare, au avut o responsabilitate dubla, pentru ca este destul de greu sa carespunzi tuturor criteriilr, atunci cind este apreciat de catre specialistii din domeniul culturii. Totusi aceasta activitate a fost una deosebinta, unde mulți dintre participantii nu au fost doar in calitate de artisiti, dar si in clitate de specatori.Feodora Odobescu, specialist principal in cadrul directiei cultura, turism, tineret si sport a raionului Floresti, si-a dedicat intreaga viata acestei profesii. 
Feodora ODOBESCU – specialist principal DCTTS 
”Sa fiti mereu tineri , caci lucratorii din cultura nu au dreptul sa imbatrineasca niciodata. Sa fiti rezistent in toare problemele pe care le aveti, iar problemele le stiu eu, cum nu le stie altul mai bine.”
Respectul profund față de această doamnă - specialist din domeniul culturii, l-au exprimat si colegii dumneaei, care au ținut să aprecieze implicarea activă și performațele deosebite întregistrate de către Feodora Odobescu.
Ina LITRA - șef direcția cultură, turism, tineret și sport 
”De este vorba de o deplasare specialistul este la curent sau daca trebuie de plecat la un concurs, specialistul este la curent,este specialtul care retraieste cel mai mult, este vorba de Odobescu Feodora.”
Rodul muncii lucratorilor din domeniul culturii este de o valoare incomensurabilă, care, însă, nu se obține deloc ușor.

 


Categoria: Noutati | Vizualizari: 1347 | | Tegs: cultura, stire | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate