Marti, 23.04.2024, 12:16
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


12:17
Instruire cu primarii


     Primarii unităților administrativ-teritoriale din raionul Florești, care au cîștigat pentru prima dată un mandat de primar, au fost instruiți privind consolidarea capacităților decizionale.
     În cadrul instruirii, experții au explicat primarilor care sunt atribuțiile și competențele administrației publice locale, cum se face organizarea APL, gestionarea patrimoniului public, dar și cum se formează bugetul local al unei primării .
     S-au discutat exemple concrete privind examinarea adresărilor și petițiilor a cetățenilor, primirea cetățenilor în audiență, și despre litigii între persoană fizică și autoritate publică.
     Beneficiarii seminarului au declarat că cunoștințele în cadrul atelierului de lucru le vor fi de un real folos în procesul de dezvoltare și prosperare a localităților pe care le au în gestiune.
     Seminarul pentru noii aleși locali a fost organizat de către Direcția Administrației Publice Locale Florești,care planifică încă 2 întîlniri în cadrul atelierului de lucru.


Categoria: Noutati | Vizualizari: 1355 | | Tegs: Primarii, Beneficiarii, Direcția Administrației Publice | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate