Vineri, 26.04.2024, 12:05
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


18:54
În atenţia persoanelor cu dizabilităţi


În satul Rădulenii Vechi s-a organizat o activitate,dedicată Zilei Mondiale a Persoanelor cu Dizabilităţi.La primărie au fost invitaţi persoane cu diferite handicapuri,care urmau să primească ajutoare materiale din partea "Societăţii Invalizilor” din or.Floreşti şi asistenţei sociale din s.Rădulenii Vechi. 
În cadrul acestui eveniment s-au petrecut jocuri distractive şi au fost interpretate cîntece de colectivul satului pentru persoanele cu dizabilităţi.La manifestare erau prezenţi Lilian şi Cristina,ei suferă de-o maladie,dar anul curent au întemeiat o familie,cu acest scop "Societatea Invalizilor” a înmînat în dar un set de veselă şi o plapumă.
La ativitate nu s-a putut prezenta Ion Pavelco,din cauza dificienţelor de sănătate,şi am mers la domiciliu pentru ai înmîma căruciorul de care a avut mult timp nevoie,din partea "Societatea Invalizilor”. 
Soţia afirmă că i-a fost foarte greu să se discurce,pentru ca soţul era condamnat la pat şi lumina zilei o vedea foarte rar.
Persoanele cu dizabilităţi din satul Rădulenii Vechi acum pot beneficia gratis de serviciile imprimantei ,cadonată de Mihai Lucinschi,consilier raional.
În satul Rădulenii Vechi sunt înregistraţi 107 persoane cu dizabilităţi printre care sunt 3 copii.Numărul persoanelor este în continuă creştere şi problema lor poate fi soluţionată numai prin efortul comun al tuturor oamenilor de bună credinţă din toate domeniile vieţii sociale

Categoria: Noutati | Vizualizari: 1361 | | Tegs: Ziua Mondiala, persoane cu dezabilitati, invalidzi | Rating: 1.0/1
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate