Vineri, 26.04.2024, 10:25
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


17:53
Hramul orașului Florești


 Cu ocazia sărbătoririi Hramului or. Floreşti – Acoperămîntul Maicii Domnului, primăria or. Floreşti a pregătit un program special. Locuitorii oraşului au avut posibilitate de a urmări spectacol susţinut de ansamblurile folclorice, de solişti de muzică uşoară.
Melodii vibrante, dansuri populare, cîntece folclorice – au fost prezentate spectatorilor nu numai de ansamblurile locale, dar şi din oraşele Soroca, Şoldăneşti, Drochia, Ungheni.
Toţi participanţii în cadrul programului au fost premiaţi cu diplome şi cărţi despre or. Floreşti.

Cu ocazia serbării Hramului or. Floreşti, locuitorii au fost felicitaţi de Vasile Macovei – participantul Fabricii de Staruri şi de Anişoara Puică – interpretă de muzică uşoară.
Atmosfera de sărbătoare a fost plină de zîmbete, distracţii si buna dispoziţie.Locuitorii şi oaspeţii or. Floreşti au avut parte nu doar de programul de sărbătoare, ci şi au avut posibilitatea de a urmări un meci de fotbal dintre echipe F.C. „Floreşti” şi „Vulturaşii”. Pe data de 14 octombrie, Hramul Acoperămîntul Maicii Domnului a fost serbat  în 10 localităţi din raionul Floreşti.

Categoria: Noutati | Vizualizari: 2438 | | Tegs: Hramului or. Floreşti, Floreşti, Anişoara Puică | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate