Simbata, 27.04.2024, 05:08
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


18:56
Fundaţia “MAX Face posibil” în misiune la Floreşti


La spitalul raional Floreşti au sosit oasepeţi din partea Fundaiei "MAX Face posibil” intr-o vizită de lucru. Aceasta face parte dintr-un  program de lungă durată, început acum 7 ani. Sponsorii programului de reconstrucţie se vor familiariza cu rezultatele proiectelor implimetate pîna acum şi cu modul de gestionare a banilor. 
Menţionăm că sponsorul programului, Loius De Bruin,  împreună cu fiica sa Jeantine De Bruin, se află pentru prima oară în Moldova. 

Renovarea, reconstrucţia şi reechiparea spitalului se face cu bani din donaţiile Fundaţiei "MAX face posibil” şi din contribuţia Consiliului Raional Floreşti. Anul acesta atenţia investitorilor se va concentra pe secţia de pediatrie şi maternitate. Va fi procurat un sistem de mamografie pentru policlinica raională. Se intenţionează instalarea unui nou sistem de sterilizare şi a unui nou sistem de oxigenare pentru secţia de pediatrie. 
Proiectul de reabilitare a spitalului a început în octombrie 2008. In acest răstimp au fost renovate secţia de terapie intensivă, sălile de operaţie, spălătoria spitalului. 
A fost procurat echipament pentru secţia de ortopedie, aparate ultrasunete, un sistem de rediografie digitală, monitoare performante pentru spravegherea pacienţilor, aparate de electrocardiografie, aparate de ciclometrie.

Pină în prezent pentru Spitalul Raional au fost cheltuiţi 1,5 mln euro. 
In anul 2011 investiţia fundaţiei a fost de 420 mii euro, pentru anul curent fiind alocaţi alţi 200 mii euro.  


Categoria: Noutati | Vizualizari: 1700 | | Tegs: spital, Max | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate