Vineri, 19.04.2024, 01:13
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


16:53
Finalizarea Turneului International la Floresti


A IV-a etapa a Turneului International de luptă Greco – romana,în cinstea campionului şi maestrului în sport  Boris Laza,a luat sfîrşit. Turneul a avut loc la Casa de Cultura or.Floresti şi s-a desfăşurat timp de doua zile,la care au participat 120 luptatori.Concurentii s-au ales cu premii,medalii şi diplome de gradul I,II şi III.
La turneu au fost mentionaţi toţi participanţii cu medalii şi diplome.Premiile au fost repartizate după 16 categorii de greutate în 4 categorii de virstă.Din 15 locuri premiante,5 au fost acordate Şcolii Sportive din or.Floreşti,în diferite categorii de greutate.
Au fost acordate şi doua premii speciale pentru cea mai bună tehnică şi voinţă. Cupa principală, pentru cele mai bune rezultate, a fost înmînată Şcolii Sportive din or.Floresti ,colectivului pedagogic şi cîştigătorilor turneului.
După cum a menţionat Raisa Bogdan, directorul Şcolii Sportive,acest turneu este o tradiţie ce se desfăşoară în or.Floreşti.


Categoria: Noutati | Vizualizari: 1931 | | Tegs: lupta, Floreşti, Boris Laza, Greco – romana, Raisa Bogdan | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate