Vineri, 19.04.2024, 05:50
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


18:34
Femeile Liberale de la Floreşti şi-au ales noua conducere


Organizaţia de Femei a PL îşi alege o nouă conducere în teritoiu. Startul reconstituirii acestei structuri politice a fost dat la Floreşti. În deschiderea conferinţei, preşedintele Organizației Femeilor Liberale, vicepreşedintele partidului Corina Fusu, a urat succes lucrărilor conferinţei apreciind activitatea doamnelor liberale. 
Au urmat discursurile de prezentare profesională și motivația candidatelor, apoi, conform regulamentului ONFL, s-a trecut la vot. Noutatea a fost dată de faptul că la alegerea noului preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale din Floreşti au putut participa şi bărbaţii. Iată cum a fost motivat acest fapt:
Preşedintele Organizației Femeilor Liberale Floreşti rămâne Iraida Gulii. În cadrul Conferinţei au fost votate şi cele 3 vicepreşedinte ale Organizaţiei teritoriale. 
Misiunea Organizației Femeilor Liberale, potrivit conducerii acesteia,  este de a instrui,  încuraja şi promova femeile în toate domeniile de activitate, implementarea în practică a principiului egalităţii de gen şi adaptarea societăţii din RM la mentalitatea, normele şi exigenţele europene.
Eliminarea stereotipurilor de gen prin cultură şi educaţie în familie şi şcoală este unul din domeniile prioritare ale Organizației Femeilor Liberale .
Constituită la 25 ianuarie 2009,   Organizaţia de Femei a Partidului Liberal este reprezentată în raionul Floreşti de peste 400 membri activi. La conferinţă au participat 142 femei din 22 localităţi.

Categoria: Noutati | Vizualizari: 1540 | | Tegs: pl, Femea, Preşedintele, ONFL | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 1
1 Tanea  
0 Spam
Flor tv! Bravo! Bravo Partidul Liberal! Pozele de la Conferinta sint si pe odnoklasniki pe profilul Partidul Liberal filiala Floresti

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate