Vineri, 29.03.2024, 08:04
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


18:49
Comisia a elaborat un plan de acţiuni


Programul de activităţi consacrat Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi, a fost discutat de către comisia specială, organizată de către Direcția raională de Asistenţă Socială din raionul Floreşti. În cadrul discuţiilor au fost invitaţi specialişti din cadrul Direcției cultură, Societăţii invalizilor,Centrului pentru protecția drepturilor copilului, primăriei şi vice-primarul or. Floreşti, un reprezentant al Comisiei protecţie sociale Consiliului local. Televiziunea FLOR TV va organiza o campanie media. Pe data de  4 decembrie 2011,începînd cu ora 10 pînă la ora 12, în incinta Casei de Cultură din or. Floreşti vor avea loc o serie de activităţi. 
Procesiunea solemnă va reprezenta începutul oficierii şi se va porni din Piaţa Centrală pînă la Casa de Cultură, unde va avea loc un concert cu participarea colectivelor folclorice din raion, liceenilor, şi a elevilor din cadrul şcolii profesionale, de asemenea va avea loc expoziţia cu vînzare a produselor realizate de persoanele cu dizabilităţi.
Organizatorii evenimentului speră, ca persoanele neindiferente să participe la expoziţia cu vînzare, banii obţinuţi din vînzări vor fi transferaţi pentru a sprijini persoanele cu dizabilități.

Categoria: Noutati | Vizualizari: 1730 | | Tegs: Televiziunea FLOR TV, Casф de Cultură, Persoane cu Dizabilităţi | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3450
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate