Joi, 25.04.2024, 22:09
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


17:00
Campionatul Național de karate


La Florești s-a desfășurat campionatul național de karate „KYOKUSHINKAI” tradițional rezervat copiilor sportivi. Au participat peste o sută  de  sportivi din toată Republica.
Ediția din acest an a campionatului național la carate  “KYOKUSHINKAI” s-a desfășurat anul acesta la Florești. Campionatul este rezervat copiilor junior și tineretului, dar și adulților începători. La  Turneu, au participat peste o sută de sportivi din diferite raioane ale Moldovei cu vârstele cuprinse între 5-41 ani. La marea deschidere au participat oaspeții distins.
GUTIUM vicepreședintele raionului
”În numele Consiliului Raional Florești al președintelui raionului dom Ștefan  Paniș vreau să salut toți participanți cît și pe ,dvs. stimați spectator să vă doresc să aveți o zi plină de emoții pozitive să observați acești copilași,ai noștri care vor lupta pe această scenă,să fiți mândri de ei să știți că ei sunt vitroul nostru cu adevărat . ”
Campionatul karate a avut loc în Florești, pentru a doua oară. Potrivit președintelui Federației de Karate a Moldovei, orașul a creat toate condițiile pentru a fi organizat turneu de acest nivel.
Traian VELICSON președintele federației sportive 
”Eu sper acesta va  devine o tradiție   , după  cum eu văd că sportive sunt foarte pregătiți,în ultimul timp ei ocupă tot mai multe locuri de frunte. Noi ne uităm la acești sportive cu mare pozitiv,eu sper și sportive din alte raioane  vor avea la fel succese bune”
Campionatul Național a fost organizat de Asociația obștească ''Budakan Florești''. Potrivit președintelui clubului, Igor Statnicov, turneul a avut loc în competiție, toți participanții au încercat să-și demonstreze capacitățile la maxim. Rezultatele  sunt bune. Din douăzeci de sportivi, șaptesprezece locuri premiante au revenit orașului Florești. Cele mai bune rezultate la categoria 6-7 ani a avut Moraru Daniel,cu locul I sa ales și Ivanes Cătălin la categoria de 16-18 și premiul pentru spirt de luptă, este cel mai adult cu vîrsta de 41 ani. Antrenorul este foarte Mîndru de discipolii săi, care, curând, vor pleca la campionatul de karate din Polja.

 


Categoria: Noutati | Vizualizari: 1175 | | Tegs: carate, stire | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate