Joi, 28.03.2024, 12:54
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


22:07
Au fost nereguli sau ba?


Pentru a se evita careva fraudări ale buletinelor de vot şi ulterior al rezultatelor , scrutinul electoral din 5 iunie a fost sub vizorul observatorilor naţionali, circa 700 observatori au monitorizat procesul în ziua alegerilor locale generale. Totuşi anumite nereguli deşi minore , dar au fost înregistrate.
De exemplu, un caz scos la iveală în raionul Floreşti, cum un membru al biroului de votare din satul Ciutuleşti a votat pentru alegătorul la care a mers cu urna mobilă,motivul fiind că aceasta nu vede.  Incidentul a fost trimis de către un observator la sediul Comisiei Electorale Centrale din Chişinău.Respectiva persoană riscă deschiderea unui dosar penal, deşi ea consideră că nu a comis nici o încălcare, ci a ajutat.Fiindcă  simplii cetăţeni bănuiesc doar, am mers la cei responsabili de procesul electoral din raionul Floreşti  ca să concretizăm care este situaţia reală.Preşedintele CEC-ului raional Floreşti ne-a comunicat că decizia judecătorească de validare a rezultatelor finale în raionul Floreşti urmează să fie stabilită săptămîna viitoare.


Categoria: Noutati | Vizualizari: 1819 | | Tegs: florfm, nereguli, news, NOUTATI, floresti, Moldova, flortv | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3450
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate