Vineri, 29.03.2024, 09:42
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


17:50
Artificiile-explozie de nenorociri sau lumini şi bucurie


În perioada sărbătorilor de iarnă sporeşte considerabil desfăşurarea spectacolelor pirotehnice şi focurilor de artificii. A lansa focuri de artificii este o plăcere deosebită mai ales la sărbătorile de iarnă.
Ca în perioada acestor sărbători să nu se întîmple nenorociri,în timpul instalării pomului de iarnă şi a serbărilor,să nu neglijaţi regulile de apărare împotriva incendiilor
-pomul de anul nou se admite de a instala numai în încăperile,asigurate cu minim două ieşiri,care nu au gratii la ferestre şi care nu se află mai sus de etajul 2 în clădirile cu planşeele combustibile
-pomul de Anul Nou trebuie instalat pe un suport stabil
-în lipsa iluminatului electric,activităţile să se desfăşoare numai ziua
-iluminarea trebuie efectuată în conformitate cu normele de amenajare a instalaţiilor electrice.
-la descoperirea defectelor în instalaţia de iluminat ea trebuie imediat scoasă de sub tensiune.
De sute de ani,de Anul Nou poţi vedea focuri de artificii în semn de sărbătoare pentru trecerea de la un an la altul. Focurile de artificii pot fi pe cît de spectaculoase, pe atît de periculoase.
Vă aducem la cunoştinţă că în raionul Floreşti magazine specializate pentru vînzarea focurilor de artificii la moment nu există.
Direcţia Salvatori şi Pompieri reaminteşte,că doar o scîntee a focului de artificii poate provoca incendiu şi nenorociri.Dacă totuşi a izbucnit incendiu,solicitaţi imediat serviciul de pompieri prin numărul de telefon "901”,începînd imediat evacuarea persoanelor în locuri sigure şi interveniţi la stingerea incendiilor cu stingătoarele pregătite anterior şi cu alte mijloace de stingere.

Categoria: Noutati | Vizualizari: 1569 | | Tegs: Pompieri, Anul Nou, pomul de anul nou | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3450
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate