Vineri, 29.03.2024, 09:36
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


18:18
Accidente rutiere in satul Rădulenii-Vechi și pe traseul Camenca-Cunicea


La data de 8 decembrie curent, în jurul orei 20:00, pe drumul de acces spre s. Rădulenii-Vechi raionul Floreşti, un autoturism s-a răsturnat, accidentul fiind soldat cu decesul şoferului şi alte 5 persoane traumatizate.
 Şoferul, în vîrstă de 28 ani, locuitor al s. Rădulenii-Vechi raionul Floreşti, conducînd automobilul de model DAEWOO NEXIA,  a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.
În urma impactului şoferul a decedat la faţa locului, iar ceilalţi 5 pasageri, dintre care tatăl, soţia şi copilul (în vîrstă de 2 ani) şoferului au fost transportaţi de urgenţă la spitalul raional Floreşti pentru acordarea ajutorului medical.
 Cazul este cercetat de către Secţia urmărire penală a CPR Floreşti, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor care au favorizat producerea acestui accident.
SINCRON  Valeriu SCOARȚĂ  șef, Poliția Rutieră
Totodată, reamintim că în perioada 01 decembrie  - 31 martie  șoferii sînt obligați să aibă mașinile dotate cu anvelope de iarnă. De asemenea în perioada 01 noiembrie – 31 martie , în condiții de vizibilitate redusă, se circulă cu farurile pe fază scurtă.Llimita maxima a vitezei de deplasare prin localitați este de 50 km/oră.

Categoria: Noutati | Vizualizari: 2069 | | Tegs: accident, imagini CPR, CPR Floreşti, s. Rădulenii-Vechi | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3450
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate
http://www.putevka-perm.ru/ усть-качка.