Joi, 17.08.2017, 17:29
FlorTV
Meniu
Moldova PlusApa - un loc periculos pentru copii

Fiecare parinte se straduie foarte mult sa acorde copilului tot ce este nevoie, pentru dezvoltarea lui si pentru o copilarie fericita. Insa, o data cu implimentarea noilor tehnologii, unii parinti uita ca cel mai important lucru pentru un copil mic, este supravegherea permanenta a copilului. Copil din fiere este foarte interest de tot c ... Citeste mai mult »

Data: 21.03.2017, Vizualizari: 167, Comentarii: 0,


Karate kiokusikai practicat cu succes de Floreșteni

In orasul Chisinau , s-a desfasurat Campionatul Moldovei 2017, la karate kiukusinkai. Luptatorii din Floresti au avut o prestatie reusina si s-au intors acasa cu campioni la diferite categorii de virsta.

Data: 12.03.2017, Vizualizari: 234, Comentarii: 0,


Ai grija de copilul tău, acord-i atenția necesară

In ultima perioada  se atesta o amplificare a influentelor autodistructive, atestate pe retelele de socializare, manifestate prin antrenarea adolescentilor in scenarii predestinate la un comportament ce poate duce la suicid.  Precum: automutilare sau aruncarea de la inaltime, avind ca scop un suicid sau o tentativa de suicdd, ... Citeste mai mult »

Data: 12.03.2017, Vizualizari: 240, Comentarii: 0,


O floarea pentru tine, Femeie

 În orașul Florești a avut loc un concert cu ocazia sărbătorii celebrate în data de 8 martie. Doamnele și domnișoarele din localitate au fost felicitate de către autoritățile publice locale și de către colectivele artistice din raion.

Data: 08.03.2017, Vizualizari: 254, Comentarii: 0,


Ce reprezintă reforma sistemului de pensii

În ultima perioadă tot mai discutată este reforma sistemului de pensii din Republica Moldova. Cu o informație referitor la acest subiect, a venit către cetățeni Nina Vasilachi, șefa oficiului Starii Civile din raionul Floresti.

Data: 08.03.2017, Vizualizari: 196, Comentarii: 0,


Ai grija de copilul tău în camera de baie

O copilarie fericita este in primul rind, o copilarie in conditii de siguranta. Copiii mici sunt superactivi, de aceea in orice moment ii poate paste o primejdie, indifirent unde se afla, in strada, in transportul public sau acasa. Parintii trebuie sa atraga o mare atentie igienei personale a copilul sau, inca din primii ani de viata. C ... Citeste mai mult »

Data: 08.03.2017, Vizualizari: 168, Comentarii: 0,


Croitorul - un ghid în lumea stilului

Ce înseamnă a fi un coritor bun? De ce această profesie devine din ce în ce mai solicitată? Răspunsuri la aceste și alte întrebări relevante domeniului croitoriei au fost discutate la o întâlnire cu tinerii stundenți ai Școlii Profesionale din Florești.   

Data: 03.03.2017, Vizualizari: 194, Comentarii: 0,


Comemorarea eroilor războiului de pe Nistru

In orasul Florești a avut loc un miting consacrat zilei de 2 martie, zi in care a inceput conflictul transnistrean. La eveniment au fost prezenți veteranii de pe Nistru, reprezentanți ai autorităților publice locale și mulți cetățeni ai orașului, care au venit să depună flori in memoria ostasilor cazuti în timpul războiului.  ... Citeste mai mult »

Data: 02.03.2017, Vizualizari: 277, Comentarii: 0,


Nistru - râul lebedelor

Locuitorii din preajma satului Napadova din raionul Florești pot urmări un fenomen mai rar întâlnit în țara noastră. Este vorba despre lebedele care s-au stabilit pe malul râului Nistru. Cu aceasta ocazie elevii L. T. “Mihai Eminiesc” din Floresti au intreprins o masura de caritate.

Data: 01.03.2017, Vizualizari: 172, Comentarii: 0,


Atenție! Sector supravegheat de vecini

Reprezentanții IP Florești au efectuat o vizită de lucru în comuna Gura Camencii din raion. Motivul a fost necesitatea informării cetățenilor referitor la proectul inițiat de IGP, în cadrul căruia, fiecare cetățean este îndemnat să comunice polițiștilor despre încălcările din localitatea sa.

Data: 27.02.2017, Vizualizari: 379, Comentarii: 0,


« 1 2 3 4 5 6 7 ... 155 156 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3409
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate