Vineri, 29.03.2024, 03:45
FlorTV
Meniu
Moldova Plus



Iarăşi copaci frînţi
 Un act de vandalism a fost comis în oraşul Floreşti.Arborii tineri,care au fost frînţi de pe str.31 august nu au lasat indiferent un locuitor,care ne-a adus la redacţie aceste filmări.Un caz similar a avut loc în iarna acestiu an,atunci poliţia nu a reuşit să stabilească vinovaţii

Data: 02.09.2011, Vizualizari: 1841, Comentarii: 0,


Primul sunet de clopoțel la Florești
După vacanța de vară, instituțiile de învățămînt din raionul Florești și-au deschis larg ușile pentru cei dornici de carte și noi cunoștințe. Primul sunet de clopoțel s-a făcut auzit și la L.T. ,,Mihai Eminescu " din orașul Florești, atît pentru picii ce pășesc pentru prima dată pragul școlii, cît și pentru absolvenții claselor a 1 ... Citeste mai mult »
Data: 01.09.2011, Vizualizari: 1953, Comentarii: 0,


Sărbătoarea ,, Limba noastră” la Florești
La data de 31 august curent, s-a sărbătorit Ziua Națională ,, Limba Noastră ". Cu acest prilej, în orașul Florești, au fost depuse flori la monumentul scriitorului și istoriografului Miron Costin.La sărbătoare au participat atît activul raionului , cît și administrația orașului Florești. De către elevii liceelor din oraș au fost re ... Citeste mai mult »
Data: 01.09.2011, Vizualizari: 1705, Comentarii: 0,


Dublă sărbătoare în satul Rogojeni
Dublă sărbătoare în satul Rogojeni din raionul Şoldăneşti.Primarul împreună cu localnicii au organizat o festivitate de zile mari, ziua independenţei şi ziua limbii.
Marea sarbătoare cu diferite activități a avut loc în sat.Localnicii au organizat expoziţii tradiţionale moldoveneşti.Bucatele principale erau mamăliga,sarmalele şi nu în ultimul rînd plăcinţelele.În ... Citeste mai mult »
Data: 29.08.2011, Vizualizari: 1768, Comentarii: 0,


Floreștenii sărbătoresc la dublu
Aniversarea celor 20 de ani de la proclamarea independenţei RM a fost serbată cu mult fast în întreaga ţară, iar la Floreşti sărbătoarea a continuat şi a doua zi. Floreştenii au marcat la 28 august şi 423 ani de la înfiinţarea oraşului său. Cu această frumoasă ocazie, pe Piaţa Independenţei a fost organizat un concert de muzică şi dans, susţinut de cei mai tineri art ... Citeste mai mult »
Data: 29.08.2011, Vizualizari: 1592, Comentarii: 0,


Floreștenii au sărbătorit 20 de ani de Independență
Sîmbătă, 27 august Republica Moldova a marcat Ziua Independenţei. Pentru marcarea celei de-a 20-a aniversări, conducerea raionului în colaborare cu administrația orășenească, au pregătit un program bogat de festivități. Tradițional, programul a început cu depunerea de flori la Stela Independenței, după carea urmat un șir de acțiuni festive. Evenimentul organizat în a ... Citeste mai mult »
Data: 29.08.2011, Vizualizari: 1337, Comentarii: 0,


O delegatie poloneza la Floresti
O delegație poloneză a administrației publice din orașul Kostrzyn nad Odra, în frunte cu primarul Andrzej Kunt, a sosit în vizită la Florești. În urmă cu un an, această localitate a fost înfrățită cu orașul nostru, avînd drept scop încurajarea cooperării oraşelor şi înţelegerea reciprocă între cetăţenii acestora.Oaspeții au vizitat două locații unde este nevoie de un ... Citeste mai mult »
Data: 26.08.2011, Vizualizari: 1652, Comentarii: 0,


Începutul noului an școlar este tot mai aproape
Pregătirile pentru noul an de învățămînt  sunt pe ultima sută de metri, acest lucru o  dovedește și forfota din Piața Centrală din orașul Florești. Atît rechizitele școlare , cît și îmbrăcămintea sunt la mare căutare, întru cît au mai rămas zile numărate pînă la unu septembrie.Atît copiii, cît și părinţii, se îndreaptă spre prima zi de şcoală. Când este vorba unu septembri ... Citeste mai mult »
Data: 25.08.2011, Vizualizari: 1483, Comentarii: 0,


Plombarea străzilor în grabă mare

Întregul oraş pare a fi cuprins de o febră specifică  curățeniei generale, or se apropie  marele eveniment și anume 20 de ani de cînd țara noastră a devenit independentă. Au mai rămas 3 zile pînă la 27 august cînd vom sărbători Independența RM în întreaga țară, inclusiv la Florești, care trebuie să arate impecabil pînă la data aceasta, chiar  și st ... Citeste mai mult »
Data: 24.08.2011, Vizualizari: 1597, Comentarii: 0,


Începerea noului an școlar la Florești cu deficit de profesori
Cu aproximativ o săptămînă înainte de începerea noului an școlar, sistemul de învățămînt din raionul Florești are nevoie de încă 20 de cadre didactice, pentru a suplini numărul vacant de specialiști, întru cît , din numărul repartizat de către Ministerul Educației, în raion vor completa, în acest an, rîndurile  profesorilor în instituțiile de învățămînt preunive ... Citeste mai mult »
Data: 24.08.2011, Vizualizari: 1624, Comentarii: 0,


« 1 2 ... 163 164 165 166 167 ... 176 177 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3450
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate