Vineri, 19.07.2019, 00:19
FlorTV
Meniu
Moldova PlusPlombarea străzilor în grabă mare

Întregul oraş pare a fi cuprins de o febră specifică  curățeniei generale, or se apropie  marele eveniment și anume 20 de ani de cînd țara noastră a devenit independentă. Au mai rămas 3 zile pînă la 27 august cînd vom sărbători Independența RM în întreaga țară, inclusiv la Florești, care trebuie să arate impecabil pînă la data aceasta, chiar  și st ... Citeste mai mult »
Data: 24.08.2011, Vizualizari: 1114, Comentarii: 0,


Începerea noului an școlar la Florești cu deficit de profesori
Cu aproximativ o săptămînă înainte de începerea noului an școlar, sistemul de învățămînt din raionul Florești are nevoie de încă 20 de cadre didactice, pentru a suplini numărul vacant de specialiști, întru cît , din numărul repartizat de către Ministerul Educației, în raion vor completa, în acest an, rîndurile  profesorilor în instituțiile de învățămînt preunive ... Citeste mai mult »
Data: 24.08.2011, Vizualizari: 975, Comentarii: 0,


Duelul între SA „Servicii Comunale” și primărie continuă
Din motiv că în unele zone ale orașului Florești a fost deconectată apa fără un anunț prealabil pentru consumatori, am mers la  Societatea pe Acțiuni  „Servicii Comunale „ pentru a afla cauzele acestei debranșări, cît și care este starea salubrizării întregului raion. La Societatea pe Acțiuni "Servicii Comunale” în prezent, potrivit mediei pe ultimele 6 lun ... Citeste mai mult »
Data: 23.08.2011, Vizualizari: 1589, Comentarii: 0,


Cînt un cîntec pentru tine patrie
În cadrul festivaluliu  cu genericul "Cînt un cîntec pentru tine patrie” ce s-a desfăşurat în incinta casei de cultura ,organizat cu ocazia împinirii a 20 de ani de la proclamarea Independenţei Republicii Moldova.Încadrul festivalului s-a organizat si o expoziţie a obiectelor tradiţionale.La acest eveniment cultural au participat colective  folclorice atît ... Citeste mai mult »
Data: 23.08.2011, Vizualizari: 1239, Comentarii: 0,


20 de ani de independență

Floreștenii sunt mîndri că locuiesc într-un oraș al unei țări care și-a obținut independența în urma unei hotărîri luate de Marea Adunare Națională din piața centrală a capitalei unde au participat sute de mii de basarabeni. Au trecut deja 20 de ani de la acea zi devenită memorabilă și care a întors cursul istoriei Republicii Moldova într-o direcție nouă.Cu ocazia împlinirii ace ... Citeste mai mult »
Data: 22.08.2011, Vizualizari: 1165, Comentarii: 0,


O ţară,o casă,un grai-atît mi-e de-ajuns pentru trai
   Sărbătoare mare în satul Frumuşica din raionul Floreşti un Festival organizat cu genericul  ”O ţară,o casă,un grai-atît mi-e de-ajuns pentru trai” care a avut loc în centrul satului.La acest festival au fost prezenţi locuitorii satului,cît şi oaspeţi .În cadrul festivităţii au evoluat ansamblurile Cimbrişor,Busuiocul dorului,, , „Floare de nu mă uit ... Citeste mai mult »
Data: 22.08.2011, Vizualizari: 2406, Comentarii: 0,


Schimbarea la Faţă a Mîntuitorului Isus Hristos
Creştinii ortodocşi au sărbătorit astăzi, 19 august  Schimbarea la Faţă a Domnului Isus Hristos pe muntele Taborului, în faţa ucenicilor săi Petru, Ioan şi Iacov. În această zi, oamenii încearcă să nu se certe pentru a evita acest lucru anul împrejur. Se mai spune că plantele culese astăzi au puteri tămăduitoare. Această sărbătoare marcheaz ... Citeste mai mult »
Data: 19.08.2011, Vizualizari: 967, Comentarii: 0,


Copaci doborîți la pămînt de furia buldozerelor

Mai mulți copaci de pe strada Miron Costin din orașul Florești, au fost trîntiți la pămînt, unii au fost chiar scoși efectiv din rădăcini și acoperiți cu lut . Imaginile aduse la sediul televiziunii de un telespectator, vorbesc de la sine despre acest lucru.Am dorit să aflăm de la reprezentanții Inspectoratului Ecologic de Stat , Florești, ce au de spus despre ac ... Citeste mai mult »
Data: 19.08.2011, Vizualizari: 937, Comentarii: 1,


Cine sădește și cine distruge ...
Mai mulți copaci de pe strada Miron Costin din orașul Florești, au fost trîntiți la pămînt, unii au fost chiar scoși efectiv din rădăcini și acoperiți cu lut . Imaginile aduse la sediul televiziunii de un telespectator, vorbesc de la sine despre acest lucru.a
Data: 19.08.2011, Vizualizari: 1239, Comentarii: 0,


Inițieri în procesul descentralizării puterii
Una din priorităţile Guvernului Republicii Moldova, asumate în ultima perioadă este descentralizarea puterii şi asigurarea autonomiei locale. Aceasta a fost prinicipala temă de discuție a întrevederii președintelui comisiei speciale a Parlamentului Republicii Moldova pentru descentralizarea și consolidarea autonomiilor locale, Iurie Țap, cu primarii raionului Floreșt ... Citeste mai mult »
Data: 18.08.2011, Vizualizari: 1326, Comentarii: 0,


« 1 2 ... 161 162 163 164 165 ... 173 174 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3430
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate