Miercuri, 23.05.2018, 15:09
FlorTV
Meniu
Moldova PlusMesagerii Corpului Păcii în instituțiile de învățămînt din Florești
La finele verii din anul curent , un nou grup de voluntari ai Corpului Păcii, a sosit în Republica Moldova. După 10 săptămîni de instruire ,cei 40 de tineri au fost încadrați în școlile și universitățile din Moldova pentru predarea limbii engleze ca limbă străină și Deprinderi de Viață și Educație pentru Sănătate” .Martin este și el unul din cei ... Citeste mai mult »
Data: 06.09.2011, Vizualizari: 797, Comentarii: 0,


Violența în familie poate fi învinsă
Deseori femeile pot deveni victime ale violenţei în familie, deşi bărbaţii care le agresează se jură că le iubesc, însă faptele lor denotă alt sentiment.Se spune că o femeie nu trebuie atinsă nici cu o floare, darămite cu palma. Însă....şi a traficului de fiinţe umane.Scenele violente la care sunt supuse cel mai des femeile au devenit în ultimul ... Citeste mai mult »
Data: 06.09.2011, Vizualizari: 1074, Comentarii: 0,


Prim-vicepreședintele Parlamentului la Florești
Prim-vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc, a efectuat o vizită în teritoriu, avînd o întîlnire cu reprezentanți ai comunităților locale din raionul Florești , cît și conducerea raionului . Scopul acestei întrevederi a fost ilucidarea principalelor probleme a vieții social-economice din regiune .Unele din problemele ... Citeste mai mult »
Data: 05.09.2011, Vizualizari: 704, Comentarii: 0,


Iarăşi copaci frînţi
 Un act de vandalism a fost comis în oraşul Floreşti.Arborii tineri,care au fost frînţi de pe str.31 august nu au lasat indiferent un locuitor,care ne-a adus la redacţie aceste filmări.Un caz similar a avut loc în iarna acestiu an,atunci poliţia nu a reuşit să stabilească vinovaţii

Data: 02.09.2011, Vizualizari: 1072, Comentarii: 0,


Primul sunet de clopoțel la Florești
După vacanța de vară, instituțiile de învățămînt din raionul Florești și-au deschis larg ușile pentru cei dornici de carte și noi cunoștințe. Primul sunet de clopoțel s-a făcut auzit și la L.T. ,,Mihai Eminescu " din orașul Florești, atît pentru picii ce pășesc pentru prima dată pragul școlii, cît și pentru absolvenții claselor a 1 ... Citeste mai mult »
Data: 01.09.2011, Vizualizari: 1313, Comentarii: 0,


Sărbătoarea ,, Limba noastră” la Florești
La data de 31 august curent, s-a sărbătorit Ziua Națională ,, Limba Noastră ". Cu acest prilej, în orașul Florești, au fost depuse flori la monumentul scriitorului și istoriografului Miron Costin.La sărbătoare au participat atît activul raionului , cît și administrația orașului Florești. De către elevii liceelor din oraș au fost re ... Citeste mai mult »
Data: 01.09.2011, Vizualizari: 1035, Comentarii: 0,


Dublă sărbătoare în satul Rogojeni
Dublă sărbătoare în satul Rogojeni din raionul Şoldăneşti.Primarul împreună cu localnicii au organizat o festivitate de zile mari, ziua independenţei şi ziua limbii.
Marea sarbătoare cu diferite activități a avut loc în sat.Localnicii au organizat expoziţii tradiţionale moldoveneşti.Bucatele principale erau mamăliga,sarmalele şi nu în ultimul rînd plăcinţelele.În ... Citeste mai mult »
Data: 29.08.2011, Vizualizari: 1044, Comentarii: 0,


Floreștenii sărbătoresc la dublu
Aniversarea celor 20 de ani de la proclamarea independenţei RM a fost serbată cu mult fast în întreaga ţară, iar la Floreşti sărbătoarea a continuat şi a doua zi. Floreştenii au marcat la 28 august şi 423 ani de la înfiinţarea oraşului său. Cu această frumoasă ocazie, pe Piaţa Independenţei a fost organizat un concert de muzică şi dans, susţinut de cei mai tineri art ... Citeste mai mult »
Data: 29.08.2011, Vizualizari: 1009, Comentarii: 0,


Floreștenii au sărbătorit 20 de ani de Independență
Sîmbătă, 27 august Republica Moldova a marcat Ziua Independenţei. Pentru marcarea celei de-a 20-a aniversări, conducerea raionului în colaborare cu administrația orășenească, au pregătit un program bogat de festivități. Tradițional, programul a început cu depunerea de flori la Stela Independenței, după carea urmat un șir de acțiuni festive. Evenimentul organizat în a ... Citeste mai mult »
Data: 29.08.2011, Vizualizari: 718, Comentarii: 0,


O delegatie poloneza la Floresti
O delegație poloneză a administrației publice din orașul Kostrzyn nad Odra, în frunte cu primarul Andrzej Kunt, a sosit în vizită la Florești. În urmă cu un an, această localitate a fost înfrățită cu orașul nostru, avînd drept scop încurajarea cooperării oraşelor şi înţelegerea reciprocă între cetăţenii acestora.Oaspeții au vizitat două locații unde este nevoie de un ... Citeste mai mult »
Data: 26.08.2011, Vizualizari: 1068, Comentarii: 0,


« 1 2 ... 150 151 152 153 154 ... 163 164 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3417
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate