Vineri, 22.06.2018, 23:06
FlorTV
Meniu
Moldova PlusZiua Mondială de combatere și profilaxie a rabiei

   Vaccinați animalele, prelucrați rănile, adresați-vă pentru îngrijiri medicale în urma mușcăturii. Sub acest generic este marcată Ziua Mondială de combatere și profilaxie a rabiei și enumără cele 3 acțiuni necesare de a fi realizate pentru a preveni infectarea cu rabie și a salva vieți omenești.Pentru ca să aflăm ce știu oamenii despre prevenirea aces ... Citeste mai mult »
Data: 28.09.2011, Vizualizari: 818, Comentarii: 0,


”Un oraș curat, cu aer curat”
”Un oraș curat, cu aer curat” este o acțiune dedicată  ”Săptămînii Mobilității Europene”, care are scopul de a sensibiliza opinia publică la problemele de poluare a aerului și de a îndemna oamenii să refuze la automobile.
Elevii liceelor din oașul Florești au participat la o mulțime de evenimente, organizate de Primăria și serviciile spe ... Citeste mai mult »
Data: 27.09.2011, Vizualizari: 807, Comentarii: 0,


Partidul Acţiunea Democratică (PAD) se extinde
În perioada crizei politice din RM, pe arena politică moldovenească, apar lideri temerari care văzînd soluţii pentru schimbări spre bine, decid să se implice. Un astfel de lider poate fi considerat deputatul neafiliat, Mihai Godea care a lansat în iulie curent un nou partid politic în ţară, Partidul Acţiunea Democratică ( PAD). Această formaţiune politică democ ... Citeste mai mult »
Data: 26.09.2011, Vizualizari: 920, Comentarii: 2,


Mihai Ghimpu la Florești

Președintele Partidului Liberal Mihai Ghimpu a participat la întîlnirea cu membrii Organizației Teritoriale din raionul Florești.La întîlnirea neformală cu liderul PL discuția s-a axat într-o bună parte pe subiectele alegerii Președintelui țării, criza politică și relațiile din AIE 2. Interlocutorii au avut și un schimb de opinii în privința totalizării rezultate ... Citeste mai mult »
Data: 26.09.2011, Vizualizari: 920, Comentarii: 2,


Șevcenco sau totuși strada Ștefan cel Mare ?!
Din motiv că la sediul televiziunii a ajuns un filmuleț despre nelămuririle locuitorilor din blocul locativ Nr.57 din orașul Florești, unde pe tăblița indicatoare este scrisă denumirea de - Șevcenco, deși se află pe strada Ștefan cel Mare  , am inițiat o mică investigație despre tablițele indicatoare unde sunt inscripțion ... Citeste mai mult »
Data: 24.09.2011, Vizualizari: 984, Comentarii: 0,


Strada Șevcenco sau totuși Ștefan cel Mare?!
LOCUITORII BLOCULUI LOCATIV NR.57 DE PE STRADA ȘTEFAN CEL MARE DIN ORAȘUL FLOREȘTI AU NELĂMURIRI CU PRIVIRE LA DENUMIREA STRĂZII LOR. PE TĂBLIȚA INDICATOARE DE PE CASA LOR ESTE SCRIS - STR.ȘEVCENCO, LUCRU CLAR VIZIBIL DIN FILMĂRILE CARE AU AJUNS LA REDACȚIA TELEVIZIUNII. TOTUȘI CARE ESTE NUMELE ACESTEI STRĂZI?
Data: 23.09.2011, Vizualizari: 1024, Comentarii: 0,


Plătim și cînd ne îmbolnăvim
În momentul îmbolnăvirii , orice angajat speră să gasească remediu la farmacie pentru a nu lipsi de la muncă. Însă dacă nu este posibil, atunci  este cazul de a obţine un buletin medical pentru a motiva lipsa de la serviciu în perioada de incapacitate de muncă .De cele mai multe ori, oamenii apelează după un buletin medical pentru un termen minim de 14 zil ... Citeste mai mult »
Data: 22.09.2011, Vizualizari: 749, Comentarii: 0,


Instruire cu primarii
     Primarii unităților administrativ-teritoriale din raionul Florești, care au cîștigat pentru prima dată un mandat de primar, au fost instruiți privind consolidarea capacităților decizionale.
Data: 21.09.2011, Vizualizari: 778, Comentarii: 0,


Cunoaşterea de sine şi autoaprecierea
Problema dezvoltării personalităţii femeilor şi cunoaşterea de sine a fost tema conferinţei  organizate în incinta sălii festive a şcolii profesionale din oraşul Floreşti .Organizatorii acestei conferinţe au fost reprezentanţi ai Corpului Păcii împreună cu Direcţia Tineret şi Sport din Floreşti . La conferinţă au fost prezente şi domnişoarele ce-şi fac studiile ... Citeste mai mult »
Data: 20.09.2011, Vizualizari: 1382, Comentarii: 0,


Lucrătorii sociali au sărbătorit
A devenit o frumoasă tradiţie de a consemna anual, în a treia duminică a lunii septembrie,  sărbătoarea profesională a angajaţilor din domeniul protecţiei sociale a cetăţenilor Republicii Moldova. Lucrătotii sociali din Florești au ales să marcheze evenimentul printr-un concert dedicat atît lor, cît și celor pentru care activează. Publicul ... Citeste mai mult »
Data: 19.09.2011, Vizualizari: 1238, Comentarii: 0,


« 1 2 ... 149 150 151 152 153 ... 164 165 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3419
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate